Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘Barrabum! (o 70.000 anys llum)’ de Mark Haddon

En Jim està preocupat. La seva germana diu que el volen fer fora de l’escola, i ell no sap si li pren el pèl o és veritat.

El seu amic Charlie té un pla infalible per esbrinar-ho: posaran un walkie-talkie a la sala de professors i escoltaran què diuen. En realitat el walkie-talkie no els serveix per conèixer el destí d’en Jim però els permet descobrir una conversa molt misteriosa entre dos professors.

Parlen una llengua estranya… Seran espies? O potser alienígenes? Convençuts que els professors amaguen alguna cosa, en Jim i en Charlie faran d’investigadors i buscaran alguna pista que confirmi les seves sospites. Efectivament, les sospites s’acabaran confirmant… I els dos amics es ficaran de ple en una aventura que mai no oblidaran.

Barrabum! és una novel·la d’aventures trepidant, plena de misteris i sorpreses. Està escrita amb un estil tan àgil i directe que us farà llegir sense parar fins que arribeu al final; i el seu humor àcid, surrealista i de vegades políticament incorrecte aconseguirà que deixeu anar més d’una riallada mentre llegiu.

A més de gaudir de la lectura, hi descobrireu una bonica història d’amistat que us farà pensar fins on estaríeu disposats a arribar vosaltres per ajudar el vostre millor amic. Sens dubte, un llibre molt recomanable.

Mark Haddon va néixer al 1962 a Northampton, Anglaterra. Va estudiar literatura anglesa a la Universitat d’Oxford i un cop llicenciat va treballar amb persones amb deficiències físiques i mentals, cosa que el va portar a escriure novel·les per a nens i joves, com la més coneguda El curiós incident del gos a mitjanit, publicat al 2003 i que va guanyar premis com el Whitbread o el Commonwealth. També s’ha dedicat a la il·lustració, a la pintura i a ensenyar escriptura creativa.

A la Biblioteca trobareu més llibres d’aquest autor: Mark Haddon

El Club de Lectura Infantil ens tornarem a trobar el dissabte 26 d’abril a les 17:30h. Us esperem!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari