Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


2a Setmana del Món laboral a les Biblioteques de VNG

Al llarg d’aquesta setmana les biblioteques de la ciutat, especialment l’Armand Cardona Torrandell, celebrem la #SetmanaMonLaboral i ho fem organitzant tota una sèrie d’activitats adreçades als ciutadans que estan en procés de cercar feina, que tenen esperit emprenedor o que volen millorar la seva formació continuada.

Dijous 27 de març s’ha organitzat la xerrada-taller Tu també pots emprendre, a càrrec de Toni Contreras, tècnic en emprenedoria de l’IMET. En aquesta sessió es tractaran les competències bàsiques d’una persona emprenedora, quines són les meves habilitats, necessitats, etc.
S’ofereixen dues sessions el mateix dia: una a la biblioteca Joan Oliva de 10:15h a 12:15h i una altra a l’Armand Cardona de les 17.30h a les 19:30h.

ReinvéntateDivendres 28 de març a les 19h a la biblioteca Armand Cardona es realitzarà la presentació del llibre ¡Reinvéntate! Guía para cambiar tu vida profesional, a càrrec del seu autor, Manuel Mata, coach i escriptor.

El llibre ofereix pautes d’orientació professional, conèixer les competències més demandades, el què busquen les empreses en un candidat, cóm definir l’objectiu professional, cóm pot ajudar l’entorn i els contactes o com gestionar el canvi per reinventar-nos.

Per últim, dissabte 29 de març a les 12h a la mateixa biblioteca Cardona es farà l’hora del conte Quantes arrels de gerd necessites per ser feliç?, a càrrec dels seus propis autors: Montse Junyent, autora del text i que explicarà el conte, i Pep Boatella, il·lustrador que farà dibuixos durant l’explicació. Un conte ideal per explicar d’una forma amena i divertida l’origen de la crisi econòmica als nens. Amb la col·laboració de l’editorial Proteus.
“Una família de castors comença una cursa desbocada per construir madrigueres i acumular el que més els hi agrada: arrels de gerds. Però tants excessos tindran conseqüències; les arrels s’acabaran i el cabal del riu s’emportarà les madrigueres. ¿Quins canvis tindran que fer per sortir d’aquesta situació tan compromesa?”.

Les Biblioteques de VNG editen la guia Aprèn a emprendre: emprenedoria per a novells, que inclou tota una sèrie de documents actuals i rellevants a l’hora de promoure i facilitar la tasca dels emprenedors:

Per acabar agrair la col·laboració, en tot aquest procés, de l’IMET (Institut Municipal d’Educació i Treball) de Vilanova i la Geltrú.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari