Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘Voldria que fossis tu’ de Lorenza Bernardi

La protagonista de Voldria que fossis tu és la Bea. La pel·lícula Blade Runner, la saga Crepuscle, la novel·la El amor en los tiempos del cólera i el grup Els Catarres són alguns dels referents.

Què faries si per error rebessis un missatge d’un noi que no coneixes de res? La Bea, tímida i seriosa com és, no en té cap dubte: l’esborraria de seguida, però resulta que el missatge parla del seu llibre preferit i no es pot resistir a la temptació de contestar.

Dia rere dia, la Bea descobreix que té un munt de coses en comú amb aquell noi misteriós amb qui no para d’intercanviar missatges sota noms falsos, els dels protagonistes de la saga de novel·les per adolescents més de moda, Crepuscle,  Bella i Edward.

Però ha de seguir vivint la seva «vida real», cosa que implica anar a l’Institut i relacionar-se amb indesitjables com l’Albert. Tant de bo l’Albert fos com l’Edward! Li sembla que aquell noi no perd l’ocasió de deixar-la en ridícul i no hi vol tenir res a veure. Però el destí, ja se sap, juga males passades…

Lorenza Bernardi és italiana, va néixer a Ferrara però viu a Milà des de fa molts anys amb el seu marit. Va treballar durant molts anys al món editorial i ara treballa com a guionista de sèries de dibuixos animats i escriu llibres infantils i juvenils.

El llibre va acompanyat per un CD amb la cançó ‘A tot color’ del grup de Centelles, Els Catarres. Famosos per la seva cançó ‘Jennifer’, ja tenen dos discos al mercat i han estat els recents triomfadors dels Premis Enderrock.

Us deixem amb el videoclip de la cançó.

2 Comentaris fins ara

  1. julia capella Dimarts 22 d'Abril de 2014 - 18:17 h

    agafare un catarro!!!
    jajaja

  2. julia capella Dimarts 22 d'Abril de 2014 - 18:16 h

    magraden mol els catarres son els meus idols!
    us estimo catarres!

Deixa un comentari