Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Donatiu del Cineclub Sala 1

Ja podeu trobar disponibles a l’Espai de cinema de la Biblioteca les pel·lícules que el Cineclub Sala 1 ha donat a la Biblioteca.Després d’aquest primer contacte, la idea és anar ampliant el fons del Cineclub i anar donant a la biblioteca el material que el Cineclub vagi adquirint.

Dins de la vintena de títols que ens han cedit, es troben algunes de les pel·lícules projectades tant al Cinema Bosc com en altres activitats del Cineclub.

Entre les pel·lícules trobem clàssics del cinema contemporani com la comèdia Arizona Baby del germans Coen, la cinta experimental Kids de Larry Clark o el drama Nadie sabe, del japonès Hirokazu Koreeda.

Però també hi ha novetats com la premiada Holy Motors del francès Leos Carax, Animals, una producción de l’ESCAC dirigida per Marçal Forés o el doumental Exit through the gift shop, realitzat pel famós pintor de graffitis, Bansky.

Els membres del comité de selecció del cineclub tampoc han deixat de banda clàssics del cinema d’animació com Porco Rosso i Nausicäa en el valle de viento, del mestre Hayao Miyazaki.

La meitat de les pel·lícules cedides es troben en Blu Ray, el que fa que augmenti considerablemente el nostre fons de films en aquest format que permet gaudir d’una gran qualitat d’imatge i so.

El Cineclub Sala 1 és una associació cultural dedicada a la divulgació del cinema i pretén completar l’oferta cinematogràfica de Vilanova i la Geltrú.

Els seus objectius són:

• Difondre les arts audiovisuals a Vilanova i la Geltrú mitjançant pel·lícules en versió original i fora del circuit purament comercial.
• Organitzar cicles temàtics, xerrades i cinefòrums.
• Promoure la creació i la cinematografia feta a Vilanova.
• Difondre el videoart i el cinema experimental.
• Organitzar activitats d’oci amb fonaments artístics i culturals.

I aquesta tasca és materialitza amb una programació regular els dimarts al Cinema Bosc. També col·laboren amb el Future Shorts Festival, amb una periodicitat trimestral i diversos actes puntuals com ‘Cap joguina sense nen’ una projecció de cinema infantil als voltants de Nadal on s’organitza una recollida de joguines.

Perquè aneu obrint boca us deixem amb el tràiler de la pel·lícula Stopped on track d’Andreas Dressen, guanyadora del premi ‘Un certain regard’ del Festival de Cannes del 2011.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari