Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Activitats de Nadal a les Biblioteques Municipals

La biblioteca Armand Cardona ja està preparada pel Nadal que tenim a sobre i prova d’això són les diferents activitats que s’organitzen al llarg d’aquesta setmana.

Dijous 19 de desembre a les 17.30h aquells que ja s’hagin inscrit podran gaudir del taller familiar Galetes de Nadal. A càrrec d’Isabel Parrillas, creadora del blog de rebosteria Monsucre, pretén ensenyar a fer i decorar galetes de Nadal amb glassa. La Isabel ja va col·laborar amb nosaltres al setembre i el resultat varen ser els cupcakes que podeu veure a la imatge.

Per aquesta activitat les inscripcions estan tancades

Divendres 20 desembre a les 18h és el torn de la presentació i taller del llibre Pintem el Nadal, a càrrec de Publicacions de l’Abadia de Montserrat. Aquest quadern, creat per la Montse Ginesta, resulta ideal per pintar amb tots el motius de Nadal, acompanyat d’uns senzills rodolins que són idonis per recitar dalt de la cadira. Les pàgines rodones, un cop pintades, les podreu retallar i utilitzar de guarniment de Nadal.

Aquesta activitat té places limitades i encara en queden disponibles.

Dissabte 21 de desembre a les 12h tindrà lloc la darrera activitat d’aquest cicle nadalenc. Es tracta de l’hora del conte en llengua de signes Tots els petons del món, amb text de Montse Panero i il·lustracions de Mercè Galí, que realitzarà la narració del conte.

Explica l’aventura d’en Tonet, el més petit de la família Petó, on coneixerà petons molts diferents, divertits i originals: petons de mare, petons de iaia, petons de pare,… tot un món de petons!

Es traca de la presentació del conte núm. 16 de la col·lecció Ginjoler, editada per El Cep i la Nansa.

A la biblioteca germana, la Joan Oliva i Milà, també trobareu diferents activitats relacionades amb el Nadal com són l’hora del conte El conte de l’Eliseu que es farà el dijous 2 de gener a les 11.30 h i a les 12.15 h, i el taller El fanalet de Reis que es farà el divendres 3 de gener a les 12h i obrirà les inscripcions el dissabte 21 de desembre.

 

Esperem que us agradin i pugueu gaudir!!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari