Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Un món d’aplicacions: Apps d’Arts escèniques

Recentment, coincidint amb el lliurament dels Premis Butaca que reconeixen les millors obres teatrals de l’any a Catalunya, la Biblioteca Virtual estrenà un nou prestatge dedicat a les arts escèniques. El Prestatge virtual – Arts escèniques ofereix una selecció de recursos sobre les diferents disciplines (teatre, circ, òpera, dansa…) adreçats al públic interessat en aquestes arts però també als futurs professionals.

Recull un ampli ventall de recursos (recomanacions literàries, notícies, selecció de webs, aplicacions per a mòbils…) relacionats amb el món de l’espectacle. S’hi poden trobar, entre altres, les biblioteques amb un fons especial dedicat a alguna de les arts escèniques, un recull dels principals festivals, centres d’ensenyament d’arts escèniques i, també, una selecció de webs per animar els nens i nenes a apropar-se a aquestes arts.

Entre les diferents aplicacions que s’inclouen en aquest Prestatge trobem relacionades amb el cinema, teatre, circ, òpera, màgia, dansa,… Us en destaquem les següents:

¿Qué sabes de…el Cine?
Si voleu posar a prova els vostres coneixements sobre pel·lícules, cartells, personatges o bandes sonores, aquesta és la vostra aplicació.
iOS

 

Arte Live Web
Arte Live Web és la plataforma de difusió d’arts escèniques del canal cultural europeu ART. Hi trobareu música actual i música clàssica, jazz, músiques del món, ball i teatre.
iOS
Android

 

El gran Quiz de los actores
Per als aficionats del cinema i els seus actors i volen demostrar-ho. Joc de paciència, d’investigar i de saber de cinema.
Android

 

Guia del ocio
Aplicació del conegut portal Guia del Ocio amb tots els plans de la teva ciutat: cinema, teatre, exposicions, concerts…
iOS
Android

 

Instrucciones para trucos de magia
Aplicació que ensenya de forma senzilla i pràctica trucs de màgia. Els divideix en quatre categories: trucs de cartes, monedes, llegir la ment i objectes.
iOS
Android

 

TeatreLliure
Aplicació mòbil de Teatre Lliure. Programa dels seus espectacles: teatre, visuals i multimèdia, circ, dansa, pallassos i performances d’àmbit nacional i internacional.
iOS

 

IMDB. Movies Tv Celebrities
IMDb és la major base de dades amb tot tipus d’informació relacionada amb pel·lícules, TV i celebritats. Amb aquesta app podreu trobar pel·lícules en cartellera, veure tràilers i galeries, programació de TV, l’últim en DVD, llistes de popularitat i compartir-ho tot plegat.
iOS
Android

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari