Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘Entre bastidors’ d’Anna Cabeza

La Joana té gairebé tretze anys i no accepta que el pare i la mare, que tenen professions relacionades amb el món de l’espectacle, passin temporades fora de casa per culpa de la feina. A ella, però, li costa de reconèixer-ho.

Com també li costa de reconèixer que té por, pors, davant les situacions diverses de la vida: companys i companyes, professors, la interpretació d’un paper a l’aula de teatre, la persona que es fa càrrec d’ella i el seu germà quan els pares no hi són…

A poc a poc, però, la Joana madura i canvia la manera de relacionar-se amb el seu entorn.

Anna Cabeza (Sabadell, 1960) es llicenciada en Ciències de la Informació i també va estudiar interpretación a l’Institut del Teatre.

Va treballar com actriu a alguna telenovel·la i va prestar la seva veu a La Cucafera, el personatge que presentava el programa infantil del mateix nom a RTVE. Com a periodista, ha treballat per diferents mitjans de comunicació, com Radio 4, Avui o El 9 Nou.

Editorial Cruïlla ha publicat les seves novel·les Entre bastidors (2003) i L’arbre de la canyella (2008) i Edebé els títols Qui té por de la Pati Perfecta? (2005) i Tim, nas de pallasso (2006).

També ha participat en contes per adults: Papers de Dona (Diputació de Barcelona, 2000), Les dones conten (Sabadell, 2002) i Fets pols! (Ed. Montflorit, 2004).

Trobareu més llibres d’aquesta autora al catàleg de les Biblioteques de Vilanova: Anna Cabeza                    
 
El Club de Lectura Infantil ens tornarem a trobar el dissabte 21 de desembre a les 17:30h. Us esperem!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari