Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Un món d’aplicacions: Apps d’esports

Apps esports

Que aixequi la mà aquell que no tingui o practiqui cap disciplina esportiva. A veure, a veure,… efectivament no trobem cap mà. Actualment qui més qui menys té alguna afició a la que li dedica una part del seu temps. Doncs per a tots elles i ells va dedicat aquest post que us aproparà a les diferents aplicacions que actualment enriqueixen la pràctica de l’esport i que fan que sigui més enriquidora i profitosa que mai.

Els companys de la Biblioteca Virtual, mitjançant el Prestatge virtual d’Esports, ens ofereixen una selecció d’aplicacions que faran delectar-se tant a l’esportista actiu, com al aficionat seguidor, com a aquells que només cerquen una excusa més per fer vida social.

Entre les diferents aplicacions que s’inclouen en aquest Prestatge en volem destacar les següents:

ACBACB.com
Aplicació oficial de l’ACB amb notícies, vídeos, calendaris, informació dels clubs i plantilles. Per gaudir en tota la seva extensió de l’espectacle del millor basquet nacional.

iOS
Android

ATPATP/WTA Live
Aplicació oficial de l’ATP, que inclou tots els campionats de tennis, rànquings individuals i de dobles, puntuacions dels partits. També pots seguir els partits en directe, però no inclou els Grand Slam, ja que té la seva pròpia aplicació.

iOS
Android

BoxingBoxeo/temporitzador intervalos
Comptador de temps simple d’arts marcials i entrenament a intervals. Aquesta aplicació és molt útil per a la boxa, karate, mma, entrenament d’alta intensitat, interval, crossfit, etc.

Android

runtasticRuntastic
Aplicació d’entrenador personal que permet monitoritzar diferents activitats esportives. Permet la utilització del GPS per a fer un mapatge de cada activitat i facilita informació com la distància, mitjana, calories, etc..

iOS
Android

StravaStrava Cycling
Strava Cycling t’acompanyarà en els teus entrenaments i sortides, conservant els recorreguts i les estadístiques de cada ruta. Es basa en l’utilització del GPS per confeccionar el teu itinerari i mostrar-te quants quilòmetres has fet, l’elevació total sobre el nivell del mar, la velocitat mitja a la que has anat, etc. La característica a destacar es el seu caràcter lúdic i competitiu, podràs comparar-te amb els teus amics i competir per supera les vostres marques en un determinat recorregut.

iOS
Android

welviWelvi
Aplicació perfecta per portar una vida sana. T’ofereix un pla d’entrenament totalment personalitzat, segons les teves característiques (sexe, edat, altura o pes). També t’ofereix sessions personalitzades al gimnàs, al aire lliure, en total 500 sessions i 500 vídeos explicatius.

iOS
Android

windfinderWindfinder
Informació sobre vent, onades, el temps i les marees globals per kitesurfistes, windsurfistes, surfistes, mariners i parapents. Amb previsions de més de 35.000 llocs, observacions de 10.000 estacions meteorològiques i amb unitats de mesura configurables.

iOS
Android

wikilocWikiloc
Aplicació que permet gravar les teves rutes fetes a l’aire lliure sobre un mapa, fer fotos al llarg de la ruta i pujar tot directament a Wikiloc. Pots escollir entre córrer, senderisme, ciclisme, bicicleta de muntanya, caiac i fins a les 45 activitats diferents disponibles. A més, els teus amics sabran l’activitat que acabes de fer a l’instant a través de la connexió de Wikiloc amb Facebook.

iOS
Android

Si voleu trobar més aplicacions relacionades amb el esports, la seva pràctica, mitjans de comunicació, rutes, programes d’entrenament i qualsevol aspecte relacionat accediu a l’espai dedicat dins el Prestatge Virtual d’Esports: Aplicacions.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari