Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘Gestió eficaç del temps’, una eina fonamental a l’hora millorar la gestió del nostre negoci

Amb el títol ‘Gestió eficaç del temps: posem els aneguets en fila’ el servei Club emprendre de l’ IMET ofereix un nou taller de suport a la creació i gestió de les empreses que s’impartirà aquest dijous 21 de novembre a la seva seu al carrer Unió de Vilanova i la Geltrú.

La gestió del temps“La majoria de les persones gasten més temps en parlar dels problemes que en afrontar-los,” Henry Ford. Amb aquesta famosa dita s’il·lustra fins a quin punt és rellevant poder fer una correcta gestió del temps que es disposa i, el que és més important, tenir els coneixements per poder-ho fer.
En aquesta sessió, impartida per Joan Solé (Director i Consultor de Consultcat, Màster en Project Management de BES la Salle i Enginyer Industrial de la UPC), s’identificaran els principals lladres de temps i s’ensenyarà a combatre’ls d’una manera efectiva. S’intentarà desmuntar els mites sobre la gestió del temps i es donaran les eines per afrontar amb eficàcia el dia a dia.

Si bé en els negocis hi ha dos recursos que habitualment són escassos, el temps i els diners, la forma en què actuem amb tots dos és molt diferent. Mentre que pel que fa als diners tothom té clar que és basic el seu control i la seva correcta administració, i en la formació trobem múltiples exemples, en el cas del temps això no és així i en moltes ocasions actuem com si fos il·limitat.
La clau de l’èxit en la gestió del temps es tradueix en tota una sèrie d’indicadors que tenen una incidència directa en la nostra feina i, el que és més important, en el nostre compte de beneficis: assolir objectius personals i laborals, defensar la nostra llibertat personal, trobar solucions per a compensar l’ús inadequat del temps i evitar treballar massa temps i sota massa pressió.

Documents - Gestió del temps

Les Biblioteques Municipals de VNG, mitjançant el fons especial Món laboral, col·laboren amb aquestes iniciatives impulsades per l’IMET i posen a l’abast dels seus usuaris els diferents recursos de que disposen.
A continuació us presentem una selecció de títols relacionats amb l’optimització de la gestió del temps i que podeu completar en la següent entrada: Temps – organització

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari