Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Un món d’aplicacions: Apps de novel·la

Apps Novel·la

Continuant amb el cicle iniciat fa uns dies amb les Apps de cuina, al que varen seguir les Apps d’idiomes, avui és el torn de les Apps de novel·la.

El Prestatge Virtual de Novel·la és ideal per a aquells que volen viure i sentir accions, emocions, personatges i fets mitjançant la lectura. Les novel·les, sens dubte, poden fer créixer anímicament i intel·lectual.

Per aquest motiu, aquest prestatges pretén obrir camins literaris enriquidors mitjançant recomanacions, guies de lectura, recorreguts temàtics, curiositats i moltes coses més.

Entre les diferents aplicacions que s’inclouen en aquest Prestatge en volem destacar les següents:

Google Play BooksGoogle Play Books
Lector de llibres electrònics amb més de tres milions de llibres gratuïts, la majoria
clàssics. Fàcil de personalitzar i de configurar la lectura.

iOS
Android

WattpadWattpad
Una de les millors apps, es tracta d’una biblioteca mundial i il·limitada, totalment gratuïta. Més de 10 milions de llibres. Permet connectar amb alguns escriptors, llegir en mode offline i personalitzar l’experiència lectora.

iOS
Android

24 symbols24symbols
Clàssics gratuïts. Lectura al núvol, en streaming, amb un catàleg de 15.000 títols que permet elaborar la nostra biblioteca personal, compartir-la,… i augmentar l’experiència social de la nostra lectura.

iOS
Android

BiblioMaresmeBiblioMaresme
Una eina dinàmica i ampliable per donar a conèixer tots els recursos que tenen les biblioteques d’aquest territori, aquests recursos es van ampliant any a any a la vegada que es creen noves biblioteques o s’afegeixen d’altres que no hi formaven part.

iOS
Android

Les bestioles del jardíLes bestioles del jardí
La marieta Antonieta és la protagonista d’aquesta col•lecció per a lectors a partir de 5 anys. Tots els llibres conten històries senzilles i divertides amb unes bestioles ben simpàtiques com a protagonistes.
També pots accedir a la web i retallar i muntar un mòbil amb la marieta Antonieta i els seus amics.

iOS
Android

AldikoAldiko
Lector de llibres electrònics per sistemes Android. No molt conegut, però de les millors i llegeix molts formats (Epub, pdf, …)

Android

Perfect viewerPerfect Viewer
La millor aplicació per llegir còmics. Proporciona gran velocitat i alta qualitat d’imatge a l’hora visualitzar arxius còmic/imatge. Permet multitud de formats d’imatges i d’arxius comprimits.

Android

Si voleu trobar més aplicacions relacionades amb el món de la lectura en línia, llibres electrònics (eBooks), lectors (eReaders), etc. no dubteu a consultar l’espai dedicat dins el Prestatge Virtual de Novel·la: Aplicacions.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari