Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Un món d’aplicacions: Apps d’idiomes

Apps d'idiomes

Continuant amb el cicle iniciat fa uns dies amb les Apps de cuina, avui és el torn de les Apps d’idiomes.

Recentment s’ha estrenat el nou Prestatge Virtual d’Idiomes de la Biblioteca Virtual, que recull més de 200 recursos per aprendre fins a vuit llengües diferents: diccionaris, gramàtica, jocs i altres. S’adreça tant a les persones que volen descobrir una llengua com aquells que simplement busquen millorar el seu nivell adquirit.
Inclou un ampli ventall de recursos (recomanacions bibliogràfiques, notícies, selecció de webs, aplicacions per a mòbils…) relacionats amb l’aprenentatge d’idiomes. S’hi poden trobar, entre altres, les biblioteques amb un fons especial dedicat als idiomes i la relació dels propers clubs de conversa d’idiomes a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.
Entre les diferents aplicacions que s’inclouen en aquest Prestatge en volem destacar les següents:

50langu50 idiomas – 50 languages

Aprenentatge d’idiomes, vocabulari i frases comunes, àudios i vídeos, nivell bàsic. La versió gratuïta permet accedir a les primeres 30 lliçons per aprendre frases i vocabulari comuns en més de 50 idiomes.

iOS
Android

babbelBabbel

Aprenentatge d’idiomes, lliçons per nivells, pràctica de vocabulari i pronunciació. Disponible per a l’aprenentatge de: castellà, alemany, anglès, francès italià, portuguès, suec, holandès, polonès, turc i indonesi…

iOS
Android

busuuBusuu

Aprenentatge d’idiomes, sincronització entre dispositius, accés gratuït a molts continguts, comunitat d’aprenentatge. Disponible en castellà, francès, italià, alemany, japonès, francès, xinès, polonès o turc.

iOS
Android

gran_dictatEl gran dictat

Ortografia i gramàtica catalana, dictats i vocabulari. Aplicació basada en un concurs de la TV3. Una forma didàctica i divertida de practicar el català escrit mentre es juga.

iOS
Android

interactive_englishInteractive English

Aprenentatge interactiu de l’anglès, exercicis per nivells de dificultat. A més dels exercicis i lliçons que oferta, s’actualitza mensualment amb l’audició d’ una noticia d’actualitat que inclou glossari i conversa sobre la mateixa.

iOS
Android

lingibiliLingibili

Aprenentatge d’idiomes, vocabulari bàsic. Aplicació que et permet aprendre les paraules més comunes de diferents idiomes mitjançant codis QR: català, àrab, xec, danès, alemany, grec, anglès, castellà, finès, francès, italià, holandès, noruec, polonès, portuguès, rus, suec, turc.

iOS
Android

Si voleu trobar més aplicacions relacionades amb l’aprenentatge d’idiomes no dubteu a consultar l’espai dedicat dins el Prestatge Virtual: Apps d’idiomes.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari