Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Setena trobada del Club de Lectura Infantil

El passat dissabte 20 s’abril va tenir lloc la sisena trobada del Club de Lectura Infantil de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell.

Durant la trobada van comentar el llibre El noi del vestit de David Walliams.

A tots els nens i nenes els ha agradat força el llibre. Malgrat que el protagonista es vesteix amb roba de noia, cap d’ells va posar en dubte que ho feia per agradar la Lisa, la protagonista femenina, i no perquè vulgui ser o semblar una noia.

El tema però, va donar peu a parlar del fet de transvestir-se i de l’homosexualitat però també de la sexualitat en general.

Aquest mes llegirem La petita coral de la senyoreta Collignon de Lluís Prats Martínez.

La senyoreta Collignon ensenya francès i música en una escola de la zona alta de Barcelona. Sobtadament, l’administració l’obliga a abandonar l’escola i la traslladen a un centre del Raval, amb alumnes de nacionalitats i cultures molt diferents. La seva vida en aquest barri popular farà un gir i se li presentarà un nou repte, la senyoreta Collignon implicarà el seus alumnes en un projecte molt ambiciós: la Coral de l’Arc de Sant Martí.

Podeu llegir el primer capítol aquí.

Lluís Prats (Terrassa, 1966) va estudiar Art i arqueologia i es va dedicar durant uns anys a la recerca històrica.

Ha treballat com a professor, com a editor i en una productora de cinema a Los Angeles (Califòrnia) abans de dedicar-se a la literatura, on ha publicat tant novel·la juvenil com a històrica, així com assaig pedagògic i sobre el món de l’art.
 
Entre els seus llibres i novel·les, destaquen El llibre blau (Bambú, 2007) o Cinema per educar (Belacqua 2005). La seva obra Els genis del renaixement i del Barroc italià (Carroggio, 2006) va ser guardonada amb el Premi del Ministeri de Cultura d’Espanya. Aretes de Esparta (2010) és la seva primera incursió en la novel·la històrica per a públic adult.

El Club de Lectura Infantil ens tornarem a trobar el dissabte 18 de maig a les 17:30h. Us esperem!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari