Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Ja s’apropa… ‘La Revetlla de Sant Jordi’

Revetlla de Sant JordiAquest 22 d’abril les Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú celebraran la primera edició de la Revetlla de Sant Jordi obrint els equipaments entre les 20 i les 22h. Un dia de festa i celebració a les biblioteques públiques de la ciutat!

Cada biblioteca de la ciutat organitza durant aquell horari una activitat per adults. En el cas de la Biblioteca Armand Cardona a les 20:30h oferirà un conte per adults inspirat en l’obra de Jorge Bucay, a càrrec d’Eva Bolaño, i amb una ambientació adient a la celebració que es fa.

Igualment, a partir de les 20h es podran consultar i agafar les principals novetats literàries que seran protagonistes d’aquest Sant Jordi, tant per adults com per a públic infantil, que es recolliran en les habituals guies de lectura.

Com cada any també s’aprofitarà per fer públic el punt de llibre de Sant Jordi, que en aquesta ocasió presentarà una novetat important (serà doble) i reflectirà la relació que hi va haver entre Salvador Espriu i l’Armand Cardona Torrandell. No us el perdeu!

La col·lecció local també tindrà un racó destacat en aquesta activitat i per aquest motiu es difondrà una guia de lectura sobre gastronomia de caire local (amb protagonisme per a vilanovins com Pere Tapias, Francesc Murgadas o Ramon Francàs) i una exposició del fons Armand Cardona Torrandell en la que destacaran aquells llibres que varen tenir una influència directa en la seva obra pictòrica.

Tot plegat amenitzat amb la Selecció musical que les Biblioteques de VNG han realitzat especialment per aquesta ocasió: Sant Jordi 2013

Es tracta d’una iniciativa impulsada pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura, amb la col·laboració de les biblioteques públiques per tal d’apropar-les als ciutadans.

Especial de Sant JordiPodeu seguir la Revetlla de Sant Jordi a #revetllasantjordi i consultar el programa d’activitats de totes les biblioteques de la xarxa en el següent enllaç: Revetlla de Sant Jordi
I al web de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona consultar l’especial que han fet amb motiu d’aquesta Diada.

Per amenitzar l’espera fins dilluns us deixem amb aquesta selecció musical que la Biblioteca Virtual de la Diputació proposa per aquest Sant Jordi:

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari