Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


POSSIBLEMENT EL MILLOR CARNAVAL DEL MÓN…

Carnaval 2010És temps de Carnaval i, com cada any, la biblioteca Armand Cardona Torrandell acosta el fons documental  disponible sobre aquesta temàtica a tots els usuaris durant la setmana on la disbauxa regna a tot arreu. 

A la sala infantil hi ha una exposició de documents on hi podreu trobar idees per maquillar-vos i disfressar-vos i també per conèixer els orígens d’aquesta festa.

En DolcetTambé per als més menuts aquest dissabte dia 13 de febrer, a les 12h, hi haurà l’Hora del Conte on s’explicarà el conte En Dolcet, el caramel que volia anar a la comparsa, a càrrec de la seva autora Susana Peix.

Si l’any passat l’autora ens va presentar com a novetat la cançó del Dolcet, enguany ens presentarà l’edició de la versió en audioconte sobre la història d’aquest conegut caramel vilanoví (que inclou la cançó del Dolcet i el Turuta). Voleu venir a passar una bona estona escoltant les peripècies d’en Dolcet? Voleu venir a cantar la seva cançó? Us esperem a la sala infantil de la biblioteca Armand Cardona!!  

A la sala d’adults podreu trobar documents relacionats amb el nostre Carnaval vilanoví així com totes aquelles músiques carnavalesques que ens fan engrescar i tenir ganes de ballar sense parar, sense oblidar el nostre conegut Turuta.També, relacionat amb la part més lasciva del Carnaval, al vestíbul de la Biblioteca hi trobareu una exposició de documents sobre l’erotisme, on trobareu els contes guanyadors del Concurs de Contes Eròtics que convoca anualment l’Agrupació de Balls Populars.

Fons de Carnaval a la Biblioteca Cardona

Per últim us recordem que la Biblioteca, amb motiu de la celebració del Carnaval, modifica lleument el seu horari habitual d’obertura: dijous dia 11 de febrer, Dijous Gras, i dissabte dia 13, estarà tancada a la tarda. 

Us deixem amb un vídeo de les comparses perquè us aneu ambientant. BON CARNAVAL A TOTHOM!!!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari