Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Selecció de Novetats – Febrer

Selecció de novetats

Des de desembre de 2008 la Biblioteca Armand Cardona publica un full de mensual on fem una selecció de les novetats més destacades que hem incorporat al fons de la Biblioteca.  

Aquest mes de febrer destaquem, entre les novetats per adults, la darrera novel·la de l’escriptor islandès Arnaldur Indridason, Las Marismas i també el llibre Una humanitat extingida, un assaig antropològic sobre els neandertals escrit per la periodista Gemma Aguilera. 

Entre els còmics podeu trobar El arte de volar, la novel·la gràfica de Kim i Antonio Altarriba inspirada en les vivències del pare de l’Antonio durant la guerra civil i la postguerra.  

Portades

A la secció infantil trobem Un conte de cigonyes de l’Antonio Ventura, que ens explica de manera il·lustrada l’arribada dels bebés, i Se vende mamá, una novel·la de la Care Santos adreçada a nens i nenes entre set i onze anys. 

Portades 2

I pel que fa a la música i al cinema destaquem la pel·lícula del realitzador britànic Shane Meadows This is England i el nou disc de Ben Harper and Relentless7, White lies for dark times. 

A partir d’ara també podreu trobar aquest full al Bibliobloc. El podeu descarregar aquí.

1 Comentari fins ara

  1. Paula, Alejandro i Jesús Dilluns 1 de Febrer de 2010 - 12:21 h

    Esta bè que surtin les novetats de cada dia!

Deixa un comentari