Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Actuació dels Pinker Tones a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell

El passat dissabte, 16 de febrer, la Biblioteca Armand Cardona va acollir la presentació del llibre-cd Rolf&Flor, obra dels barcelonins The Pinker Tones.

La presentació, que va tenir un gran èxit de públic, va córrer a càrrec de Mister Furia i Dj Niño, que varen interpretar varis dels temes que composen aquest llibre infantil: Me llamo Rolf, Un Señor calvo, Helado,… tancant la seva actuació amb la interpretació del tema Ukelele.

Rolf&Flor o Flor&Rolf, ens apropa a la història de Rolf, un nen de Barcelona, i Flor, una nena de Nova York, que tenen vides paral·leles sense saber-ho. Quan es coneixen descobreixen que són ànimes bessones i comparteixen vàries coses que els fan especials: l’entrepà de pernil, mostassa i “pepinillo”, un cactus verd com a millor amic… i un avi que toca l’ukelele!!

Aquest llibre-disc, a més de la col·laboració amb l’il·lustrador Miguel Gallardo, autor de María y yo, també compta amb la participació destacada de varis cantants de la talla de Mimi Miller (Flor en la versió anglesa), Albert Pla o David Brown, i també del vilanoví Juzz Ubach (Josep Serrado) amb el seu piano en un dels temes de l’enregistrament.

Es tracta d’una lectura molt recomanable, sobretot per compartir entre pares i fills. Una experiència que inclou una part didàctica (combinant la lectura en castellà amb l’anglès) i una lúdica d’allò més distreta, especialment si la lectura s’acompanya amb l’audició dels temes.
Una actuació especial per una història especial!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari