Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Quarta trobada del Club de Lectura Infantil 2012-2013

El passat dissabte 26 de gener va tenir lloc la quarta trobada del Club de Lectura Infantil de la Biblioteca Armand Cardona Torrandell.

Durant la trobada van comentar el llibre Muncle Trogg de Janet Foxley. En general, no els va agradar el llibre, de tema fantàstic i protagonitzat per un gegant. La lectura els ha resultat fàcil, van entendre que l’autora feia servir el gegant i la seva història com a recurs metafòric per parlar de la tolerància i la igualtat i que, tot i ser diferent, amb esforç i constància es pot aconseguir tot el que ens proposem.

També van comentar els llibres que els havien portat els Reis o el Tió de Nadal. Col·leccions com les de Geronimo Stilton o Bat Pat, han triomfat entre tots els assistents a la trobada.

Aquest mes llegirem La nena nova de Marcy Rudo.

La Marisa arriba a una escola nova amb un secret, però el que més li importa és ser acceptada per la colla de la classe, un grup d’amics que segueixen els rampells de la manaire Isobel. Per agradar tothom, s’inventa històries fantàstiques sobre la seva vida, doncs ha de canviar d’escola molt sovint. Un dia acusen la Marisa d’una falta que no ha comès i només l’amistat de la sensata Rachel i l’afecte de la seva gossa, Dama, l’ajudaran a tirar endavant i a superar els maltractaments i les injustícies.

La Marcy Rudo va néixer a Nova York, als Estats Units . Allà va treballar com a editora fins que l’any 1981 va decidir instal·lar-se a Barcelona.

Des de llavors, fa de traductora, editora i investigadora de la història de l’art. Va treballar en diverses editorials i, darrerament, és directora executiva d’Ediciones Minotauro. Ha escrit altres llibres per a nens i nenes i també una biografia de la pintora modernista Lluïsa Vidal.

El Club de Lectura Infantil ens tornarem a trobar el 23 de febrer a les 17:30h. Us esperem!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari