Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


“El combat d’hivern” al Club de lectura Per a Nois i Noies

El combat d’hivernEn un país que viu sota una dictadura cruel i tirànica, quatre amics fugen d’un orfenat on hi ha confinats en condicions inhumanes els fills dels dissidents. L’empenta, la tenacitat, l’energia que els dóna el primer amor i el poder de seducció de la música, seran els elements clau que ajudaran aquests quatre adolescents a animar els membres que encara queden de la resistència a iniciar una revolta.

El combat d’hivern és una novel·la d’aventures i una cant a la llibertat, que ha rebut els premis France Télévision 2006, el Saint Exupéry 2007 i el Sorcières 2008. 

Jean-Claude MourlevatJean-Claude Mourlevat, nascut a Ambert en Auvergne (França) el 1952, va viure de petit en un molí fariner i més tard va estudiar en un internat. De gran ha estat professor d’alemany i va fer de clown abans de dedicar-se a escriure. La seva obra es caracteritza per l’abundància de títols adreçats al públic infantil i juvenil, tot i que no abunden les traduccions al català o al castellà.

El Club de Lectura per a Nois i Noies de la Biblioteca Armand Cardona comentarem aquest llibre el 19 de desembre a les 17 h. Esteu convidats a participar-hi!

1 Comentari fins ara

  1. Martina Dissabte 12 de Desembre de 2009 - 0:13 h

    Llastima del final que, pel meu gust, es una mica fluix.

Deixa un comentari