Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Depeche Mode arriba amb la seva gira Tour of the Universe

Depeche ModeArriben de nou els Depeche Mode a Espanya amb la seva gira Tour of the Universe i en aquesta segona ocasió visiten Barcelona. Avui, divendres 20, i demà faran la seva actuació al Palau St Jordi. En l’anterior visita van actuar a Sevilla i Bilbao i en aquesta ocasió, després de passar per València i Madrid, arriben a la capital catalana. 

Per aquest motiu a la Biblioteca aprofitem per presentar-vos aquest últim treball dels britànics. Han passat gairebé cinc anys des que Depeche Mode va publicar el seu anterior disc, Playing The Angel i amb aquest Sounds of the Universe han tornat al seu to més tecnològic. Aquest àlbum, el seu dotzè, ha estat gravat entre Santa Barbara i Nova York a les ordres de Ben Hillier, el mateix productor del seu últim treball.

Tour of the Universe

Així el veu la crítica de la revista Rolling Stone:

“Un so tan introspectiu i dels 80 que gairebé no et creus que són els últims Depeche Mode. Beat nu i descarnat, molt electrònic, en el qual costa déu i ajuda distingir les guitarres; encara que ells asseguren que es conten per centenars. Per descomptat, no hi ha hits, en el sentit més comercial de la paraula. Wrong és la joia del disc i In Chains i Fragile Tension són bàrbares. Sens dubte, atresora unes veus grandioses tant de Dave Gahan com de Martin Gore. Té tot per a convertir-se, prenent el nom d’una de les seves cançons més antigues, en la seva estrella més fosca.” 

Us deixem amb el clip de presentació d’aquest Sounds of the Universe:

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari