Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Campanya “Cuentos i Contes”

Cuentosicontes és una campanya promoguda per Sigueleyendo i This is not a Company amb la finalitat de que tots els nens tinguin el seu regal de Nadal. També en forma de conte. Per això hem organitzat una campanya de recollida de contes i llibres per a nens i adolescents amb una crida especial adreçada a les editorials i els llibreters.

CuentosiContes vol que aquest nadal no hi hagi cap nen sense conte. Segons la Federació d’Entitats d’Atenció i d’Educació a la Infància i Adolescència (FEDAIA), avui hi ha prop del 26% dels nens espanyols que viuen per sota del llindar de la pobresa, la qual cosa representa més de dos milions de menors segons la UNICEF. A Catalunya el nombre és igualment esfereïdor i es situa al voltant del 23%, la qual cosa representa un augment de més de tres punts en relació a l’any 2010.

Les Biblioteques de Vilanova s’adhereixen a aquesta campanya i des del dijous 20 de desembre fins la vigília de Reis, el dissabte 5 de gener, recollirem els contes que els nostres usuaris ens vulguin fer arribar.

Amb aquesta campanya col·laboren totes les biblioteques públiques de Catalunya. A Barcelona també hi ha un punt de recollida a la cruïlla situat a la confluència del carrer Cucurulla i el Portal de l’Àngel, ben a prop de l’Avinguda de la Catedral. L’horari de recollida és de 10 a 20 hores, tots els dies excepte el 25 i 26 de desembre i l’1 de gener.

Tots els llibres que es quedin sense repartir en mà es lliuraran a la FEDAIA, Federació d’Entitats d’Atenció i d’Educació a la Infància i l’Adolescència, amb qui col·laborem estretament.

Pots seguir l’evolució de la campanya a les xarxes socials, especialment a Facbeook i a Twitter.

Col·labora!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari