Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Barcelona Social Media Week

Capcelera

Aquesta setmana es celebra a Barcelona la Social Media Week, un esdeveniment internacional que vol explorar les repercussions socials, culturals i econòmiques de les xarxes socials.

Es tracta del primer congrés que s’organitza a Espanya sobre xarxes socials. Amb més de trenta actes programats, s’espera acollir més de 8.000 participants a l’auditori de la Facultat de Comuniació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull.

Xarxes socialsLa Social Media Week es celebra simultàniament a 13 ciutats de tot el món del 25 al 29 de setembre. Aquesta edició tindrà lloc a Barcelona, Berlín, Bogotà, Chicago, Glasgow, Hong Kong, Londres, Los Àngeles, Sao Paulo, Seül, Xangai, Torí i Vancouver.

El congrès està organitzat per l’empresa Buzz Marketing Networks, una agència catalana experta en ‘social media’ que fa 5 anys que treballa en l’esfera digital. Són joves –la majoria d’ells no superen la trentena– i es consideren uns ‘animals digitals’. En el seu currículum ja tenen més de 250 projectes ‘on line’, alguns d’ells per a prestigioses marques com Kit-Kat, Coca-Cola, Levi’s, Vodafone i Reebok.

Cada dia està dedicat a un tema diferent vinculat a les xarxes socials. Es parlarà dels  emprendedors, del màrqueting i les xarxes socials, del entreteniment i els Social Media, de la sociedtat, informació i tendències i, també de formació.

Una de les ponències més esperades és la de la presentació oficial de la red social Bananity, fundada per Pau Garcia Milà i apadrinada pel showman Andreu Buenafuente. Bananity es basa en les preferències de l’usuari, d’allò que estima i odia i està oberta a qualsevol cosa: restaurants, ciutats, personatges, menjars, accions, etc.

Com no podia ser d’una altra manera, si voleu seguir l’evolució d’aquest congrés ho podeu fer mitjançant les xarxes socials.

facebook-logo-jpg.jpglogo_twitter.jpgyoutube_logo.png

A la Biblioteca hem preparat una guia de lectura que podeu descarregar aquí i una exposició de fons sobre que trobareu al vestíbul.

Exposició de fons

Us deixem amb el vídeo promocional de la Social Media Week.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari