Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


El Faraday 2012 ja és aquí – I

Faraday 2012

Avui mateix s’estrena una nova edició, la novena, d’un dels festivals més emblemàtics de l’estiu musical a Catalunya: el Faraday. Durant els propers quatre dies, i per diferents espais de Vilanova, tindran lloc tota una sèrie d’actuacions que ens faran apropar-nos a bandes consolidades de l’escena indie, així com d’altres que es troben en plena efervescència.

En aquesta ocasió es presenta un Festival amb moltes novetats i que portarà els artistes i les actuacions a diferents racons de la ciutat, com el tradicional Molí de Mar, la plaça de les Neus i diferents bars de la ciutat, amb la fita de reunir més de 4.000 persones a VNG.

Aquest dijous el Red Bull Tour Bus arriba al centre de la vila com una plataforma que dóna suport a la música en viu i a les bandes que estan començant. Combinant bona música, diversió i espectacle, la ruta parteix a les vuit del vespre de la plaça de les Neus amb Ainara Legardon i Random Feelings, una proposta musical totalment gratuïta.

Des de la Biblioteca Armand Cardona us volem apropar una mica més als artistes que enguany participen i per aquest motiu farem dues notícies cadascuna dedicada a un dels dies forts del Festival. Demà divendres, 29 de juliol, la primera jornada del Festival vindrà amb la següent participació:

– 19:00h Gran Amant
– 19:40h Mates Mates Catàleg

– 20:35h Ainara Legardon
– 21:30h Joaquín Pascual Catàleg

– 22:30h Bowerbirds
– 23:30h Herman Dune

– 00:30h Ginferno
– 01:10h Love of lesbianCatàleg

– 02:10h Fasenuova
– 02:50h Nu Niles Catàleg

A banda dels exemplars disponibles a les Biblioteques Municipals de VNG, que venen identificats amb l’enllaç al Catàleg, també podeu escoltar la playlist que hem elaborat a l’ Spotify de les Biblioteques: Faraday 2012

Faraday 2012 a l’Spotify de les Biblioteques de VNG

Per finalitzar recordar una altra de les activitats paral·leles que nodreixen l’oferta del Faraday 2012: la secció A Viva Veu. Un complement amb actuacions en acústic i properes al públic i amb un cartell que està format, bàsicament, per bandes joves o novelles a seguir i també per algun grup que farà doblet tocant al festival, com serà el cas de Joaquín Pascual. Les actuacions seran gratuïtes i obertes al públic en general i es faran el dissabte 30 de juny al Bar Sunsito i el diumenge 1 de juliol a l’Hotel Ceferino, entre les 16:00h i les 18:00h.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari