Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Primera trobada de Clubs de Lectura de les biblioteques de l’Alt Penedès i el Garraf

RètolEl passat divendres 22 de juny es va celebrar a l’Auditori de Vilafranca la primera trobada de clubs de lectura de les biblioteques de les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf.

L’aplec va girar entorn la figura de l’escriptor gallec, arrelat a Vilafranca, David Monteagudo, i va estar presentat per Núria del Campo, directora de la Biblioteca Torres i Bages de Vilafranca del Penedès, i Imma Martínez, bibliotecària itinerant i coordinadora del bloc sobre els clubs de lectura.

A l’acte van participar unes 250 persones, que pertanyen a 13 clubs de lectura diferents, que van tenir la oportunitat de comentar aquests llibres amb el seu autor, fer-li algunes preguntes i gaudir de la lectura dramatitzada d’alguns fragments de l’obra de Monteagudo a càrrec de l’actriu María Rodríguez.

 Membres del Club de Lectura d’Adults de la Biblioteca Armand Cardona

Monteagudo (Lugo, 1962) va descobrir la seva vocació literària als quaranta anys. Ha publicat ja tres novel·les amb l’editorial Acantilado i aviat s’estrenarà l’adaptació cinematogràfica del seu primer llibre, Fin, dirigida per Jorge Torregrossa i protagonitzada per Maribel Verdú.

La segona trobada es celebrarà a Vilanova i la Geltrú l’any vinent i la protagonista serà la Mercè Foradada, conductora del club de lectura per adults de la Biblioteca Armand Cardona i reconeguda escriptora vilanovina.

Trobareu més informació al al Bloc Els nostres clubs de lectura.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari