Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Èxit de públic als intercanvis de llibres i de punts de llibre

Logo MILEl passat dissabte, 16 de juny, va tenir lloc a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell la 6a edició del Mercat d’Intercanvi de Llibres (MIL6).

Aquest mercat d’intercanvi s’ha convertit en una activitat fixa dins el calendari anual de la ciutat i compta amb un gran èxit de participació.

Enguany, els participants han pogut triar i remenar entre 445 llibres i DVD’s, que ells mateixos van portar a la Biblioteca entre els dies 16 de maig i 16 de juny. En aquesta edició s’han intercanviat més de tres-cents documents.

Els documents sobrants estaran exposats durant una setmana al vestíbul de la biblioteca perquè aquells que no van poder venir dissabte puguin agafar els que trobin més interessants.

Intercanvis

Com cada any, el gènere més present i demandat ha estat la novel·la, amb 107 exemplars en castellà, 33 en català i més de 80 llibres de lectura infantil i juvenil. També es van intercanviar uns 60 llibres de coneixements i més de 150 documents audiovisuals (DVDs, VHS i CDs).

Organitzant aquest intercanvi, la Biblioteca vol fomentar les pràctiques sostenibles d’una manera senzilla i pràctica.

Dissabte, la Biblioteca també va acollir la 10a Fira d’Intercanvi de Punts de llibre, organitzada per l’Associació Punt i Seguit. En aquesta ocasió, més de 80 persones van assistir a la trobada per intercanviar els seus punts de llibre.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari