Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Minimúsica al Festival Primavera Sound

Capcelera 

Minimúsica és un projecte educatiu musical adreçat al públic infantil. Darrera el projecte hi ha l’assessorament de la mestra Núria Muntaner i un equip de col·laboradors especialitzats en la matèria.

Minimúsica - Els animalsMinimúsica va iniciar la seva activitat en 2006 i s’ha posicionat com a proposta pionera a l’hora d’oferir continguts musicals als fills de tota una nova generació de pares. El seu repte és generar interès artístic-musical en els nens d’una manera lliure.

Minimúsica contribueix així a l’educació musical als nens apropant-los a la música moderna en directe sota la premissa que la infància no està vinculada a un estil de música concret, sinó que és una etapa de la vida on precisament l’estimulació sonora és vital pel que no s’ha de limitar la seva experiència musical a la denominada “música infantil”.

Un any més, Minimusica col·labora amb el festival San Miguel Primavera Sound i proposa una activitat infantil on els més petits i les seves famílies poden viure una experiència interactiva en la qual diversos artistes presenten en directe un repertori adaptat al públic familiar.

L’espectacle, que arriba a la seva sisena edició en el si del festival, afavoreix el diàleg i la participació del públic infantil integrant-lo en la oferta musical del festival.

Cada any es plantegen diverses activitats entorn a una temàtica i aquesta edició la programació girarà entorn de “Els Animals” i comptarà amb l’actuació de Beach Beach, Anímic, Germana, Doble Pletina i Candela y los Supremos. En edicions anteriors s’han abordat temes com “L’Univers”, “Els Transports” o “Els Aliments”.

La programació de Minimúsica començarà el divendres 1 de juny en el recinte del Parc del Fòrum a les 18h amb el taller de ioga de Yoguitos al que estan convidades les famílies, seguit del taller de còmic a càrrec de Mamut còmics que tindrà lloc a les 19h.

El dissabte 2 de juny i també en el recinte del festival s’iniciarà la jornada d’activitats de Minimúsica pels més petits amb un taller de videoclip a càrrec de Miniscreen a les 17h, i una hora després iniciaran els concerts de Doble Platina, Germana, Anímic, Candela y Los Supremos i Beach Beach.

El diumenge 3 de juny minimúsica es trasllada al Parc de la Ciutadella, on actuaran Fred i SonRefree, Internet2 i Lorena y Su Banda Municipal a partir de les 13h.

A la Biblioteca podeu trobar els tres compactes de música editats fins ara: Els aliments, Els transports i Els animals.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari