Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Oniris, una novel·la juvenil de Susana Peix

OnirisAvui divendres, 30 de març, surt a la venda el debut en el món de la novel·la juvenil de la Susana Peix, Oniris.

La Bertha és una estudiant de Psicologia que no passa un bon moment. La seva mare acaba de tenir un accident de cotxe i des de fa algun temps, quan dorm, sent el seu interior com alguna cosa estira d’ella per traslladar-la a un món paral·lel. I en un dels seus viatges esbrina que algú la està buscant.

En Víctor és un jove geòleg que viu a Johannesburg. La desaparició del pare de la Júlia, la seva professora de bikram ioga desencadenarà una sèrie d’esdeveniments pels quals haurà de buscar una explicació…i acabarà descobrint el món dels viatges astrals.

Dues històries paral·leles amb diversos nexes d’unió que el lector anirà descobrint al llarg de la lectura.

L’autora juga amb el que sap cadascun dels personatges i el que sap el propi lector, aconseguint mantenir la intriga i el misteri fins a l’últim instant…

Susana PeixSusana Peix (Barcelona, 1969) és gemmòloga especialitzada en diamant i pedra de color i sintètica i diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la Universitat de Barcelona (UB).

Actualment treballa com a bibliotecària responsable de la secció infantil a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell de Vilanova i la Geltrú. Compagina aquesta feina amb l’escriptura i ja ha publicat vuit llibres infantils.

Ha guanyat diversos premis incloent el Premi Mercè Llimona de literatura infantil il·lustrada 2011 pel seu conte Xamae.

La Susana també esta involucrada al món editorial i és membre de l’equip de la Col·lecció Ginjoler i Carambuco Cuentos, una iniciativa pionera en adaptar contes al llenguatge dels signes de l’editorial vilanovina El Cep i la Nansa.

Un dels seus darrers projectes és el programa de Radio Cubelles, Més content que un gínjol. Es tracta d’un programa dedicat a la Literatura infantil i Juvenil, als personatges de contes i de la història, activitats literàries i esdeveniments relacionats.

Adreçat a tot el públic en general i en especial als més petits de la casa.
 

Què és diu d’Oniris a la xarxa?

Ressenya al bloc Voces de las dos orillas

Ressenya al web Alas de papel

Podeu seguir totes les novetats sobre la novel·la al bloc d’Oniris i al twitter!

Trobareu el llibre llibre a la Biblioteca i també a totes les llibreries de la ciutat!

Us deixem amb el trailerbook de la novel·la.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari