Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘Els senyor B, la vedette i les restes del naufragi’ de la mà de Cabaret Misèria

Aquesta setmana la Biblioteca us presenta com a novetat musical un dels darrers descobriments que ens ha arribat; es tracta del grup egarenc (amb participació vilanovina) Cabaret Misèria que recentment ha presentat el seu treball de debut que porta el curiós títol El senyor B, la vedette i les restes del naufragi.

Cabaret misèria

Aquest disc, que conté dotze temes d’allò més heterogenis i amb multiplicitat de registres, el varen presentar al Teatre Alegria de Terrassa el passat 25 de febrer. Amb referències de diferents estils, com ara el swing, el jazz i el rock, les influències del grup son molt diverses i van des de Tom Waits a Edith Piaf, passant per Angel Pavlosky, The Police o el propi Sisa.

La singularitat de la banda es deu a la seva teatralitat, que troba la màxima expressió en uns directes acollidors i potents. El Cabaret Misêria fa El senyor B, la vedette i les restes del naufragicançons, instants musicals que presenta en forma d’històries explicades per personatges vinguts d’arreu. La singularitat de la banda es deu a la seva teatralitat, que troba la màxima expressió en uns directes sorprenentment acollidors i potents. La bellesa del seu llenguatge rau en la claredat a l’hora de posar el dit a la llaga, la divertida cruesa de la bogeria.
Tal i com diuen els membres de la banda, en aquest cabaret “s’hi troba allò que voldries trobar en aquell antro on voldries perdre’t de tant en tant, aquella gent rara que igual no és tan rara, rara com nosaltres o com tu, històries sense pena ni glòria, un cabaret. [….] Històries de mags, d’actrius que han perdut una mica la xaveta. Hi ha històries d’amor, evidentment, i també tenim vedettes”.

Cabaret misèria en directe

 Aquest nou enregistrament ja el podeu trobar a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell:

Els senyor B, la vedette i les restes del naufragi Cabaret misèria (2012)

Us deixem amb l’actuació prèvia a la presentació del seu disc al programa Som aquí de TerrassaTV:

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari