Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘La profecia 2013’ de Francesc Miralles

La profecia 2013El periodista Leo Vidal rep una trucada d’un antiquari del call jueu de Girona. A l’interior d’una còmoda modernista ha trobat un valuós plec de cartes manuscrites de Carl Gustav Jung. Anaven adreçades a un estudiós gironí de la Kàbala amb qui discutia la data possible per a la fi del món.

Aquesta misteriosa correspondència, però, ha desaparegut, i només Leo Vidal està al corrent de la perillosa informació que conté: una xifra enigmàtica precisa, 2013, fruit d’un càlcul extret de fonts bíbliques que coincideix amb una antiga predicció del calendari maia per a l’apocalipsi, i que en mans de fanàtics pot posar en perill la humanitat.

Des de Girona, Leo Vidal travessarà Europa per resseguir la pista d’una obscura organització ecologista que està sembrant de crims el seu periple. A mesura que s’acosti al cor de la investigació, descobrirà que la fi del món pot ser total i irreversible si no resol a temps un críptic enigma que es remunta a dos mil·lennis enrere.

 Així comença La profecia 2013.

Francesc MirallesFrancesc Miralles va néixer a Barcelona al 1968. Va tastar els estudis de Periodisme i Filologia Anglesa, però finalment és va llicenciar en Filologia Alemanya i va realitzar un màster en edició. Ha treballat com a traductor. És un viatger consumat i va viure una temporada a Croàcia i Eslovènia durant els anys ’90, durant la Guerra dels Balcans.

Dins la seva obra literària trobem tots tipus de gèneres. Des de l’autoajuda fins a llibres infantils i novel·la juvenil, passant per la novel·la històrica o la autobiogràfica.

D’altra banda també treballa com assessor editorial i guionista i col·labora amb la publicació El País Semanal. També es aficionat a la música i toca el piano amb el grup Nikosia.

Si esteu interessats en trobar més obres d’aquest autor podeu consultar el nostre catàleg.

Club de lectura per a nois i noies de la Biblioteca Armand Cardona es reunirà per comentar aquest llibre el dissabte 24 de març a les 17 h. Us esperem!!!

Us deixem amb un vídeo sobre aquest autor realitzat pel programa Ànima del Canal 33.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari