Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Lectures recomanades per l’estiu – Adults

Aquí teniu el llistat de suggeriments que la Mercè ens ha fet arribar per tal que pugueu passar un estiu d’allò més distret, combinant amb els típics mig-mig a la Rambla o amb les estades vespertines a la platja: 

Com sempre recordeu que, si esteu interessats en qualsevol d’aquests exemplars, a la Biblioteca us ajudarem a localitzar-los per tal que els pugueu llegir. 

Al Club de Lectura d’Adults ens tornarem a trobar el dissabte 26 de setembre a les 17:30h. A tots aquells que us agrada la lectura i compartir una estona distreta us convidem a participar-hi. 

Bones vacances i bones lectures!!!

4 Comentaris fins ara

 1. mercè Dilluns 21 de Setembre de 2009 - 13:41 h

  Hola, cluberos i cluberes,

  Sou aquí? ¿M’he quedat sense companys/es de CdeL o és que ens vam posar tants deures d’estiu que no podeu aixecar la vista de les pàgines del llibre?
  Sigui el que sigui espero retrobar-vos dissabte a la Cardona.
  Algú va voler seguir amb el Maaalouf i ha llegit, també, Samarcanda? Jo l’estic acabant i disfrutant potser més, encara, que León, el Africano. A més, m’ha reavivat l’ admiració pel Rubayat, la sèrie de poemes curts de l’Omar Kayam, un poeta persa del s. XI, que en el seu temps havia devorat. Tant, que fins i tot n’he encarregat una versió d’Alianza, ya que el meu exemplar vell devia perdre’s en algun naufragi. Us els recomano de debò.
  I doneu senyals de vida, senyors i senyores, que em teniu preocupada.
  Petons per a tots i totes.

  Mercè

 2. mercè Diumenge 13 de Setembre de 2009 - 17:02 h

  Hola, cluberos i cluberes,

  No us penseu que perquè estigués tan callada no pensava en voaltres. De fet és que,en suggerir les lectures que m’havíeu demanat, hi vaig posar algunes que tenia pendents i que encara no havia llegit… i “en eso he estado”.
  Ara ja tinc gairebé enllestida la fitxa ( fitxes?) de la lectura (lectures?) d’octubre, i ja em puc permetre el luxe de reprendre aquest bloc.
  Aquest mes en veurem el 26, amb el comentari de Lleó l’Africà, d’en Maalouf, i també de qualsevol altra lectura que hàgiu fet i volgueu comentar.
  Jo ja he fet els deures amb el Bolaño i alguna altra immersió (Joyce Caro Oates, per exemple) que crec són molt interessants.
  De tota manera aniria bé que algú s’atrevís a avançar alguna cosa sobre el Lleó, per anar fent una mica de boca. No sigui que el dia 26 ja se’ns hagi esborrat i no tinguem tema. No ho crec, però…
  Bé, guapos i guapes, bones lectures!
  Mercè

 3. Marga Divendres 17 de Juliol de 2009 - 8:40 h

  Hola

  de les recomancions de la Mercè jo he llegit (alguns fa anys)i també us recomano El callejón de los milagros, Mal de amores, Mujeres de ojos grandes, Balzaci la petitacosturera xinesa i Quiet.

  Per cert, sota el meu punt de vista, Quiet, més que una novel·la és una obra de narrativa. Igual que l’obra El Silenci de Gaspar Hernandez (que si us haig de ser sincera no em va agradar. Molt, molt fluixa per guanyar El Josep Pla 2009)

  Bones lectures i si teniu alguna recomanació, ja ho sabeu! Aquí podeu compartir-la

  Marga

 4. Enhac Dijous 16 de Juliol de 2009 - 18:29 h

  El que són les coses… Fa dues setmanes que em trobo referències a 2666 de Bolaño per tot arreu.

  Al final l’hauré de llegir!

  Gràcies per les recomanacions!

Deixa un comentari