Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Ricardo Alcántara i Gusti ens visiten!

Aquest dissabte 22 d’octubre a les 12h, la biblioteca Armand Cardona acollirà la presentació del llibre Les fosques criatures, de Ricardo Alcántara i il·lustracions de Gusti.

trilogia.JPGCromosoma Edicions presenta el tercer volum de la col·lecció Xaman iniciada amb els títols El Xaman de la Tribu i La Princesa Captiva.

Aquesta col·lecció de està destinada a nois i noies d’entre 10 i 13 anys i està escrita en un llenguatge narratiu imaginatiu i molt fluid, amb gran riquesa de vocabulari que enganxa el lector des del principi a la fi.

El toc especial d’aquesta novel·la el donen les pàgines il·lustrades que acompanyen el text i que ajuden el lector a entrar al món misteriós i enigmàtic de la selva.

Comptarem amb la presència del Ricardo Alcàntara i el Gusti que ens explicaran la seva aventura, com van treballar plegats en aquest projecte i ens mostraran part del seu viatge a la selva en un video.juanitojones.jpg

El Ricardo i el Gusti han treballat d’altres vegades plegats i és per això que a la biblioteca farem una exposició del fons que tenim amb aquests dos autors. També podreu adquirir exemplars dels llibres de la trilogía així com dels contes de la col·lecció Juanito Jones adreçada a nens i nenes més petits on també van treballar plegats.

Aquesta activitat està adreçada a nens i nenes de més de 5 anys.

Us esperem!!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari