Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Ja és temps de Festa Major. Viu-la!

Festa Major 2011La Festa Major ja ha arribat a la ciutat i com cada any la Biblioteca Armand Cardona Torrandell ja participat amb l’organització d’un taller adreçat al públic infantil i que té algun motiu de la Festa com a argument: Emporta’t una bossa per Festa Major.

En aquesta ocasió els nens i nenes que van assistir-hi el passat 28 de juliol van gaudir d’una activitat que els hi va permetre endur-se’n cap a casa una bossa decorada amb motius de la Festa Major (drac, diables, mulasses,…) i que podeu veure a continuació:

Per la seva banda la Biblioteca Joan Oliva acull l’exposició Imatges de Festa Major. Vilanova i la Geltrú, del 1950 al 2010 que reuneix una mostra de fotografies que formen part de la Col·lecció local de la Biblioteca Joan Oliva i Milà i de l’Arxiu Comarcal del Garraf. Inclou també una selecció procedent de la publicació Mosaic festiu de Vilanova i la Geltrú. Núm 1 La Festa Major de 1947 a 1955, editat pels Amics del Drac de la Geltrú al 1994. Aquesta mostra es pot visitar entre els dies 16 i 31 d’agost.

Sota el lema “Viu l’explosió de colors” inspirat en el cartell d’aquest any ja fa dies que estem gaudint de la nostra Festa i arriben els “dies forts”: el Cercavila de la vigília, el Castell de focs, el Vot del Poble o el Cercavila de l’Imaginari.

Des de la Biblioteca Armand Cardona desitgem que gaudiu de la nostra festa i perquè us aneu ambientant us deixem amb l’espectacular lipdub que els pabordes d’aquesta any han organitzat:

Visca la Festa Major!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari