Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Presentació del llibre ‘La cendra dels anys’ de Júlia Costa

La cendra dels anysEl passat divendres, 15 de juliol, la Biblioteca Armand Cardona va acollir la presentació de la novel·la La cendra dels anys de l’escriptora Júlia Costa, a càrrec de Marta Garcia de la llibreria Ma’at.

La cendra dels anys és la darrera novel·la de l’escriptora del Poble-sec Júlia Costa. És un llibre que a través de la saga familiar de Can Cabanell mostra els fets que han sacsejat la societat catalana durant els dos darrers segles i  incideix en temes com ara les seqüeles de les guerres i les postguerres, la servitud de l’amor massa possessiu, els canvis socials i la decadència d’un món rural condemnat a la transformació inevitable o la mort definitiva…

Júlia Costa i Coderch, nascuda a Barcelona el 1948, és llicenciada en Humanitats i ha publicat diferents llibres de narrativa juvenil i per adults i poemaris, així com articles professionals o relacionats amb la història de Barcelona. Ha rebut diferents premis, com l’Olga Xirinacs de novel·la amb La descomposició de la llum (Omicron, 2007), el Francesc Candel de narrativa històrica i l’Andreu Tras i l’Hilari d’Arenys de poesia.

Presentació del llibre a la Biblioteca Armand Cardona

Manté diferents blocs de contingut cultural, entre els quals destaca La Panxa del Bou, el més popular i visitat.

Obres de Júlia Costa

A la Xarxa de Biblioteques podeu trobar els següents llibres seus:

La Cendra dels anys
La Descomposició de la llum
Enmig d’orats i savis
L’Inici del capvespre
Ombres
La Pols dels carrers
Retorn a les boires

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari