Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Selecció de novetats – Juliol

Selecció de novetats

Ja podeu trobar a la Biblioteca Armand Cardona la nova selecció de novetats, en aquest cas la corresponent al mes de juliol, que inclou documents dels diferents fons de la Biblioteca: adults i infantil (lectura i coneixements), música, cinema, fotografia i còmics.

Aquest mes destaquem, entre les novetats per adults el llibre Pare Manel: més a prop de la terra que del cel, que ens apropa a la història d’aquest capellà “mediàtic” que treballa dia a dia per combatre la marginació social. El do del Pare Manel és el d’ajudar els altres o, com diu ell, el d’acompanyar- los. I ho fa des de la seva condició de religiós, a la qual no vol renunciar, malgrat que la realitat social de les seves lluites topi de ple amb els dogmes de l’Església més ortodoxa.

També us volem recomanar la novel·la Juego de tronos, primer capítol de la saga Canción de hielo y fuego de George R. R. Martin, que de caire fantàstic i d’aventures s’ha posat recentment d’actualitat amb l’estrena de la sèrie televisiva inspirada en aquesta col·lecció creada en els anys 90.

Novetats juliol

Entre els còmics destaquem Abulio de Joan Cornellà. Abulio no és un tipus normal. O sí, potser és un tipus massa normal. Aquesta és la ironia de l’àlbum. I de la vida. Aquest genial relat surrealista en clau d’humor és un dels còmics més enginyosos, crítics i divertits del panorama actual. Amb aquesta obra l’autor va guanyar 3er Premi Josep Coll 2010.

Entre les novetats de la secció infantil destaquem la lectura Un gran equip, de la col·lecció Gol, creada per Luigi Garlando. Aquest és el primer títol d’una col·lecció que té el futbol com a principal protagonista. Aquest llibres ens explicaran les aventures, els reptes i els somnis de vuit nois i noies que els uneix la seva gran passió pel futbol.
Dins la secció infantil també presentem una llibre adreçat als adults, en aquests cas als pares i mares: Nadar con bebés i niños pequeños. Aquest llibre està pensat per estimular el moviment del nadó a través d’exercicis lúdics dins l’aigua i es divideix en dues parts: una que es centra en els nadons a partir de la setena setmana de vida i l’altra que ens parla dels nens petits a partir d’un any.

Novetats juliol

Pel que fa a la música us presentem el treball de presentació del jove Nicolas Jaar, una de les revelacions del recent Festival: Space is only noise. La seva música ens submergeix en un ambient electrònic caracteritzat pel seu to revelador, emocionant, suggeridor i totalment sensual i d’un to eminentment electrònic, tot ell banyat amb ritmes com el jazz, el hip-hop i el dubstep.

Per últim, a la secció de cinema us recomanem la darrera pel·lícula de l’original i imprevisible Tim Burton: Alicia en el país de las maravillas. La interpretació lliure que fa el genial director de l’obra de Lewis Carroll és un espectacle de color i fantasia que ens apropa de nou a la història de la jove Alícia.

En el següent enllaç us podeu descarregar el full d’aquest mes: Selecció de novetats – Juliol 2011

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari