Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


El 31è FiMPT a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell

Ja falta poc perquè s’iniciïn les activitats relacionades amb el Festival Internacional de Música Popular i Tradicional de VNG i com cada any les Biblioteques Municipals Joan Oliva i Milà i Armand Cardona Torrandell presentem una guia de lectura amb una selecció de música i llibres relacionats amb els grups que participen en l’edició d’aquest anys.

El tastet... del 31è FiMPTEntre les activitats complementàries al FiMPT volem destacar la que es realitzarà a la Terrassa dels llimoners de la Biblioteca Armand Cardona el proper divendres 8 de juliol a les 19:30h. Es tracta d’El tastet… del 31è FiMPT

Jordi Bertran, director artístic del Festival Internacional de Música Popular i Tradicional (FIMPT) de Vilanova i la Geltrú, ens presentarà els principals grups que formaran part del 31è FiMPT. Es realitzarà una audició comentada d’alguns dels temes dels artistes més representatius que hi participen i que ens permetrà conèixer de primera mà quins seran els ritmes protagonistes de l’edició d’enguany.
Entre aquests artistes destaquen alguns com ara Fanfaraï, El Pont d’Arcalís, Santa Macairo Orkestar, Sabor de Gràcia, Peret o Neila Benbey, i dels quals podeu trobar enregistraments sonors a la pròpia Biblioteca.

FiMPT-2010

Igualment aprofitem aquesta notícia per comentar-vos que a partir de la propera setmana i des d’aquest mateix BiblioBloc iniciarem un cicle de posts per presentar-vos els grups que formen part del cartell del 31è FiMPT i podreu conèixer millor els estils que ens hi trobarem.

Per acabar, us deixem amb la guia on es troba tot el material relacionat amb aquesta edició del FiMPT i que a partir d’aquest divendres, 1 de juliol, podeu trobar en format paper acompanyant l’exposició de fons i també en format electrònic al web de les Biblioteques Municipals clicant en el següent enllaç: Xarxa de Biblioteques Municipals de VNG – Guies de lectura

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari