Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Sónar 2011

Logo Sónar 2011

Del 16 al 18 de juny s’està celebrant a Barcelona el Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia Sónar 2011.

AstrudSónar és un festival pioner i únic en el seu format i continguts: un referent internacional de primer ordre gràcies a una cuidada oferta cultural que combina la qüestió lúdica amb l’artística, l’avantguarda i l’experimentació amb els artistes i tendències més consolidats de les músiques electròniques i les seves interaccions i hibridacions amb altres gèneres.Ryuichi Sakamoto

Les propostes artístiques de Sónar Barcelona es divideixen entre les activitats de Sónar de Dia (concerts, showcases, zona per a professionals, àrea expositiva), que té com a principal objectiu els nous talents, i els grans shows de Sónar de Nit, on es presenten els noms clau del panorama musical internacional.

Dizzee RascalEl festival, a més a més, proposa cada any un seguit d’actes paral·lels en equipaments culturals de Barcelona com l’Auditori o el Cosmocaixa i col·laboracions puntuals amb altres actes assenyalats al calendari de la ciutat (com va ser el festival d’estiu GREC la passada edició del 2010).

Sónar es caracteritza també per ser un punt de trobada per un públic àvid de novetats i, de manera específica, per a professionals de tot el mon de diversos sectors de les indústries creatives, que es troben en el mar de SónarPro, el lloc ideal per fer els seus negocis i establir contactes.M.I.A.

A les biblioteques municipals podeu trobar molts dels treballs dels artistes que actuen  en aquesta edició del Sónar, com ara:
Underwold
M.I.A.
Aphex Twin
Ryuichi Sakamoto

Astrud
Dizzee Rascal

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari