Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


El Circ & el Festival Trapezi 2011: nova guia de lectura

Trapezi 2011El proper cap de setmana, els dies 27, 28 i 29 de maig, tindrà lloc a la nostra ciutat el XVè Festival de Circ i Firaires – Trapezi 2011, i les Biblioteques Municipals hem col·laborat amb aquesta fira amb l’edició d’una guia que recull els diferents recursos de què disposa relacionats amb aquesta temàtica.

Aquesta fira, que tindrà lloc en diferents escenaris de la ciutat, té l’objectiu de ser una mostra de l’actualitat del panorama del circ i concretament en aquesta edició s’ha dissenyat una programació que potencia la creació circense feta a Catalunya.

En relació a la programació del propi Trapezi 2011, destaca la realització de nous Tallers de circ per a nens i nenes, al pati de l’escola Pompeu Fabra, o l’activitat “Dóna’m una pista”, amb la qual la direcció del Trapezi Festival de circ TrapeziVilanova posa a disposició dels artistes una pista de circ on puguin ensenyar al públic les seves creacions i el seu talent. Una altra de les novetats d’aquesta edició és la proposta “Aperitiu de Circ”, amb la qual el públic podrà fer un tast de les diferents propostes del Festival. Els números de circ estaran conduits per un presentador de reconeguda experiència artística. Com cada any el Centre de Creació i Producció de Circ LA VELA presenta diferents espectacles de producció pròpia, com el Circ Teatre Modern, la Companyia de Circ LaPoet i Martina, la Fucina de Circo. També cal destacar la producció Circumstàncies que portarà, a Vilanova i la Geltrú, l’Ateneu Popular 9 Barris de Barcelona aquest espectacle i l’obra La Diva, de la Companyia Alba Sarraute, es podran veure al Teatre Principal.

Podeu consultar la informació més detallada sobre aquest Festival clicant el següent enllaç: Trapezi 2011

Exposició de fons sobre el circ a la Biblioteca Armand Cardona

La guia de lectura que les Biblioteques de la ciutat ofereixen als ciutadans recull tot tipus de documents relacionats amb el món del circ, contes, novel·les, pel·lícules i música, i matèries afins, com el teatre, la dansa, la màgia o les titelles. Tant la guia com els documents que la composen els trobareu durant aquesta setmana a les biblioteques de la ciutat. A continuació podeu consultar el seu contingut i us la podeu descarregar en format pdf:

Guia de lectura Trapezi 2011 – El circ

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari