Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Así se hacen las cosas, d’Oldrich Ruzicka, la novetat del mes de febrer de la Sala Infantil.

portadaL’Editoral Edelvives, emparant-se en la idea que la curiositat ens fa brillants, ha creat la col·lecció Ideaka, el nou projecte de llibres informatius que tenen per objectiu divulgar entre els lectors més joves el coneixement científic, social i artístic amb rigor per tal d’animar-los a descobrir el món i a aprofundir en el coneixement d’una manera lúdica a través de les il·lustracions, doncs tenim a les mans un llibre de gran format amb dobles pàgines desplegables molt visuals i amb quadernets que aporten informació addicional, clara i amena.

I a Así se hacen las cosas trobarem respostes a les preguntes relacionades amb objectes senzills i que formen part de la nostra vida quotidiana, com ara un llibre, un vas, una cullera, el pa, una cadira i una samarreta. Com es fan aquests objectes? Quina és la seva història? En què consisteix el seu procés de fabricació?foto

Sabíeu que el pa sense llevat es va fornejar per primera vegada fa onze mil anys a Grècia? I que el pa amb llevat va aparèixer fa sis mil anys? Sabeu que la primera cullera va ser de fusta però que ara està feta amb acer inoxidable i que n’hi ha per menjar sopa, per postres, per prendre el té, per menjar gelat, per servir salses i fins i tot per mesclar còctels?

 

Totes aquestes informacions i moltíssimes més dins d’Así se hacen las cosas!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari