Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


22è Festival de Guitarra de Barcelona

Logo 22 Festival Guitarra BarcelonaDe l’1 d’abril al 21 de maig se celebra l’edició número 22 del Festival de Guitarra de Barcelona , consolidat ja com a referència musical del segon trimestre de l’any a Barcelona.

Aquest festival sempre s’ha caracteritzat per un enfocament obert a moltes tendències i on han tingut cabuda les més diverses propostes vinculades a l’univers de les sis cordes, des del classicisme fins a l’avantguarda, passant per les propostes d’autor i per la imprescindible collita local.

La programació d’enguany tindrà quatre seccions:Antonia Font
– Strings, amb els clàssics del festival, des del rock al jazz passant pel flamenc, la cançó i el blues
– Denominació d’origen, amb un tast de l’última collita discogràfica de la música catalana
– Singulars, veus úniques que s’allunyen de la pluralitat
– Interferències, sorpreses d’artistes que caminen per llocs poc transitats.

Les actuacions es duran a terme en espais com la sala Bikini, el Palau de la Música, Luz de Gas, l’Auditori, Apolo i Razzmatazz. I els artistes seran un total de trenta-dos, en solitari o en grup.

Michel Camilo i TomatitoDe molts d’ells tenim la seva música a les biblioteques de Vilanova, per exemple de MazoniLax’n Busto, Antònia Font o Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien, que actuaran en la secció Denominació d’Orígen.Christina Rosenvinge

En la secció de Strings podrem escoltar a Tomatito entre altres. En la de Singulars hi haurà artistes com Rosendo, i a Interferències, trobem propostes com Owen Pallett, Christina Rosenvinge i Manos de Topo .

A més a més hi actuaran altres cantants reconeguts com Adrià Puntí i Toti Soler, artistes de nom internacional com Jorge Drexler o els vilanovins La Brigada.

En el següent vídeo podeu veure un resum del calendari del Festival:

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari