Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Dia Internacional del Llibre Infantil

Dia Internacional del Llibre Infantil 

Des de 1967, l’International Board on Books for Young People (IBBY) celebra el Dia Internacional del Llibre Infantil el 2 d’abril, tot coincidint amb la data de naixement de l’escriptor danès Hans Christian Andersen. Amb aquest dia, que se celebra a molts països, es pretén promocionar els bons llibres infantils i juvenils i la lectura entre els més joves.Cartell Dia Internacional Llibre Infantil

Cada any un país membre de l’IBBY selecciona els autors que realitzaran el cartell i el missatge adreçat a tots els infants del món. En el 2011 se n’ha encarregat Estònia, que ha distribuït el cartell de Jüri Mindeberg i de Jüri J. Dubov i el missatge d’Aino Pervik.

La Biblioteca Armand Cardona participa en el Dia Internacional del Llibre Infantil organitzant, durant el mes d’abril, el 2n Concurs Infantil de Punts de Llibre, per a nens i nenes de 1r fins a 6è de primària, i amb una temàtica que girarà entorn de la Princesa de la llegenda de Sant Jordi. Podeu trobar les bases del concurs a la web i a la sala infantil de la biblioteca.

Us esperem a tots per gaudir de la lectura.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari