Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Colla castellera de la canalla lectora

COLLACASTELLERAEl dissabte 10 de juny afigures 2 la Biblioteca  Armand Cardona es farà el taller Colla castellera de la canalla lectora, una activitat que vincula el coneixement del món casteller i la lectura, adreçada als infants entre 7 i 12 anys.

En col·laboració amb Bordegassos de Vilanova, els participants hauran de llegir prèviament El llibre més alt dels castells, de Raquel Sans i Francisco Montoya, que podran agafar en préstec a la Biblioteca.
Durant el taller els infants participants faran un joc de preguntes sobre la lectura realitzada. L’encert en les respostes permeten anar aixecant castells amb figures llibreunes peces especials, les de Cims Barcelona.

És un taller gratuït, i cal d’inscriure’s prèviament a la Biblioteca en el seu horari habitual.

Els objectius principals del projecte són, d’una banda, fer difusió entre els infants del fet casteller i els seus valors, així com ampliar el coneixement de les nostres tradicions; i, d’una altra banda, aprofitar la literatura castellera per infants per dur a terme una acció de promoció de la lectura.

A la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú trobareu més contes infantils sobre castellers, així com un ampli fons documental del fet casteller.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari