Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Copa Lotus i Pares a l’Auditori

Aquest dissabte 22 d’octubre actuaran a l’Auditori Eduard Toldrà els grups vilanovins Copa Lotus i Pares, a les 21 hores. Ens presentaran els seus últims treballs, Batxillerat nocturn i De sota els pins, respectivament.

Aquest concert forma part del Projecte de Suport a la Creació impulsat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Segons ens diu la mateixa Regidora, el Programa de Suport a la Creació “vol vetllar per les realitzacions d’artistes i professionals locals i comarcals, tant els que ja tenen trajectòria com els joves creadors o amb un format innovador que inclogui un cert risc creatiu”. Així doncs, la seva raó de ser és donar suport en el procés de creació, producció, exhibició, difusió i promoció dels projectes visuals i escènics d’autoria local i comarcal, fomentar els nous formats i les noves tendències, generar nous públics i crear sinèrgies entre l’àmbit professional i l’àmbit social, en el teatre, la música, la dansa i les arts visuals.

copa lotusEls Copa Lotus ens presentaran el seu últim àlbum Batxillerat nocturn, que molt properament estarà a la vostra disposició a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la ciutat. Aquest disc, enregistrat pel productor Paco Loco a cavall entre el Penedès i el Puerto de Santa María (Cadis), segons el grup, suposa un canvi sonor i estilístic en la seva carrera. Copa Lotus es presenten més elèctrics que mai sense renunciar a les arrels americanes però abraçant-se de ple al rock alternatiu.
Per l’ocasió, comptaran amb la complicitat dels músics Guillem Callejón i Eduard Gener, que faran créixer l’aposta en directe, així com altres convidats de luxe que garantiran una nit divertida i moixó fogueremocionant, plena de sorpreses. Un any després de publicar la seva primera referència El Moixó Foguer, el quartet ha tocat a diferents punts de l’Estat i ha visitat festivals com el MMVV, l’Acústica de Figueres, la FiM de Vila-Seva, el BAM o d’altres més nostrats com el Vida Festival.
Copa Lotus serà els dies 20 i 21 d’octubre a l’Auditori Eduard Toldrà, fent una estada tècnica. I el dissabte oferiran un concert acurat on la banda, amb aquests músics complementaris i col·laboracions especials, es vestirà de llarg per oferir un espectacle únic i irrepetible aprofitant que juguen a casa.

D’altre banda, el projecte inicial del vilanoví paresDavid Espinola va transitar de forma natural cap a un projecte de grup, Pares, al qual es van incorporar d’altres coneguts de l’òrbita del músic, antics companys de viatge i habituals de l’escena a casa nostre com Danny R. del Moral (Suite Momo) al baix, Jordi Contreras (The Bongo Experience) als teclats i Lluis Vidal i Marc Grau Jr (Los Rotos), Bateria i Guitarra respectivament.
Pares es defineixen com una formació lliure d’etiquetatge, una banda d’influències folk i rock, de tradició psicodèlica, a vegades intimista i a vegades atacant amb voracitat riffs i juganeres harmonies vocals. I ens presenten el seu últim disc De sota els pins.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari