Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Guia de lectures per aquest estiu!!!

capcelera

El Seminari per a la coordinació de les biblioteques escolars del Garraf, després d’una tasca de selecció i posta en comú, ens ha fet arribar la seva proposta de lectures seleccionades per a infants d’educació primària.

Aquest seminari és un espai per a la formació dels i les mestres responsables de biblioteques dels centres educatius de la comarca, per a compartir experiències i per treballar coordinadament temes relacionats amb la dinamització de la biblioteca escolar, la competència informacional i la lectura.

I compta amb el recolzament del Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

En formen part les escoles El Morsell d’Olivella, Sant Nicolau de Canyelles, Agnès de Sitges, Els Costerets i Les Roquetes de Sant Pere de Ribes, i L’Arjau, Cossetània , Ginesta, Ítaca, Llebetx, Pompeu Fabra, els col·legis Divina Providència i Sant Bonaventura de Vilanova i la Geltrú.

La guia presenta cinc lectures adequades a cada una de les franges escolars d’educació infantil, cicle inicial, mitjà i superior.

guia1guia2

Si durant l’estiu teniu ganes de llegir, aquesta guia de ben segur que us resultarà molt útil.

A la sala infantil de la Biblioteca Cardona tindrem exposats els exemplar que tenim disponibles i si us ve de gust us els podreu endur en préstec.

20160611_193024

Lectures com Gegantíssima de Bel Olid, Lili de Wen Dee Tan, Em dic Aran i m’encanta escriure de Jaume Cela i El noi que nedava amb les piranyes de David Almond, entre d’altres, us esperen!

Bon estiu i bones lectures !!

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari