Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘LEGO®. El libro de las ideas’ i ‘The art of the brick’

91nrPUH8hILAquesta setmana teniu com a novetat el llibre de les idees de Lego®. Al llibre trobareu més de 500 idees de fans de LEGO®.

LEGO® El llibre de les idees és una col·lecció visual de construccions, consells i trucs per inspirar les teves pròpies creacions amb maons. En aquestes pàgines trobareu castells medievals, naus intergalàctiques, vaixells pirates, avions de reacció i altres fantàstics models.

No es mostren instruccions de construcció o llistes de peces perquè és poc probable que es disposi de tots els maons per a cada model. El llibre assumeix que el lector té una col·lecció bàsica de maons LEGO® (entre 100-200 peces) i inclou models alternatius, sovint més senzills, i consells per personalitzar les construccions.

LEGO® El llibre de les idees és un llibre senzill i pràctic que permetrà als fans de la marca trobar idees, desenvolupar les seves habilitats i aprendre enginyosos trucs, sigui quina sigui la seva edat.

art_of_the_brick.originalI per demostrar que amb peces de LEGO® es poden fer coses realment increïbles, podeu veure fins al 12 de juny a la Cúpula del Centre Comercial Las Arenas l’exposició ‘The Art of the brick’, una exposició itinerant que arriba per primer cop a Barcelona.

Ja siguin reals o de ficció, els personatges i objectes creats per Nathan Sawaya són increïbles i deixen els visitants sense paraules. Aquesta exposició itinerant és una de les més extraordinàries i innovadores a escala internacional i es mostra accessible tant per a joves com per a adults.

Entre les creacions en 3D més impressionants i inesperades, The Art Of the Brick exhibeix reconstruccions – moltes vegades reinterpretades – d’obres d’art universalment conegudes, com “El Pensador” de Rodin, la “Venus de Milo”, “El Crit” d’Edvard Munch – en el qual les mans i el cap salten de dos a tres dimensions- o “Les noces de Arnolfini” de Jan van Eyck en la qual, gràcies a l’efecte que aporta l’autor, sembla els que els personatges surten de l’escultura.

hero-6

A més d’obres mundialment conegudes, el visitant es trobarà cara a cara amb un dels rosetons de la catedral de Chartres, un Buda o un esquelet de 6 metres de llarg d’un T-Rex elaborat amb 80.020 peces LEGO®. Entre les altres obres, el públic trobarà peces de nova creació, fruit de la creativitat i imaginació de l’artista: una nedadora, un home obrint el seu pit mostrant un tresor de peces de LEGO® o figures humanes coronades per un cap amb forma geomètrica.

Artist Creates Sculptures Using Toy Lego Bricks

Us deixem amb un vídeo del que podreu veure a l’exposició.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari