Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Nou Club de Cinema a la Biblioteca Armand Cardona

cl_cinemaAquest any, les Biblioteques de Vilanova enceten una línia d’acció per dinamitzar les seves col·leccions de cinema. En els darrers anys s’ha fet un esforç per crear col·lecciones actualitzades i de qualitat, que reforcen el fons documental tradicional de llibres, revistes i bandes sonores.

Per tal de promoure aquests tipus de fons s’ha decidit extrapolar el concepte de ‘club de lectura’ al fons cinematogràfic, organitzant activitats de debat i anàlisi de pel·lícules.

L’objectiu és potenciar i difondre la col·lecció de pel·lícules de ficció de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú i connectar persones amb els mateixos interessos (veure bon cinema), propiciar que posin en comú les seves impressions sobre els films i dotar-los d’eines per realitzar una anàlisi cinematogràfica i pautes per fer un debat.

Aquesta iniciativa ja la duen a terme altres biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona com la Biblioteca Josep Soler de Gavà o la Biblioteca Pau Vila de Molins de Rei.

Per posar en marxa aquest Club de Cinema, que tindrà lloc a la Biblioteca Armand Cardona un dimecres al mes a partir del proper 16 de març a les 18h, es compta amb la col·laboració del Cineclub Sala 1.

Les persones que s’inscriguin al Club podran assistir a una de les projeccions que organitza el Cineclub al Teatre Principal els dimarts i debatre sobre el film l’endemà dimecres a una trobada que tindrà lloc a la biblioteca i serà conduïda per un dels membres del Cineclub.

El preu de l’entrada a la projecció pels membres del Club de Cinema serà de 3€ (el preu habitual és de 5€ sinó s’és soci de l’entitat).

La Biblioteca el·laborarà materials de suport i posarà a disposició dels membres del Club de Cinema un espai al blog per si volen continuar el debat ‘online’.

20150519_133413El Cineclub Sala 1 és un col·laborador habitual de les biblioteques de la ciutat. Fins ara han cedit una cinquantena de DVDs i Blu-Rays, pel·lícules projectades dins la seva activitat habitual, a la biblioteca Armand Cardona.

L’objectiu és que els ciutadans i ciutadanes se’n puguin beneficiar a través d’un fons a la biblioteca pública, on les poden adquirir en préstec.

Per poder participar al club de cinema només cal inscripció prèvia a la Biblioteca. Places limitades.

Podeu descarregar la butlleta d’inscripció aquí:Butlleta d’inscripció Club de Cinema

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari