Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Superxefs, a la cuina! Receptes per a nens i nenes per cuinar amb tota la família

superxefsAvui us presentem el primer volum d’una iniciativa de la revista Cuina i el diari La Vanguardia, Superxefs, a la cuina!. A aquest primer volum, 50 plats de Nadal i hivern, en seguiran tres més dedicats a la cuina de primavera, estiu i tardor, un per cada estació de l’any, per posar en valor la importància dels productes de cada temporada.

El receptari català és ple de plats tradicionals. Des dels canelons fins a l’escudella, passant per la sopa de galets o la botifarra amb seques. Aquesta gastronomia, més nostrada, conviu amb les darreres tendències culinàries, que al nostre país gaudeixen d’un gran prestigi internacional. Unint el passat amb el present, aquest és un receptari per gaudir en família i apropar de manera segura i lúdica l’art dels fogons als més petits.

La col·lecció incorpora receptes pensades per a nens d’entre 6 i 12 anys amb les indicacions i la supervisió d’Ada Parellada, que ha creat les receptes.

Són receptes saboroses, equilibrades, saludables i pensades perquè les puguin preparar sols o, millor encara, amb l’ajuda d’un adult. Als llibres, plens d’il·lustracions i amb un estil de redacció amè i directe, els nenssuperxefs, fulls trobaran els millors consells per posar-se mans a l’obra. A més de les receptes, hi trobaran consells i trucs de l’Ada Parellada, descripcions dels diferents aliments, propostes de menús per a les ocasions especials i, al final de cada volum, el Test del Superxef, un joc de preguntes i respostes al voltant de la cuina i l’alimentació.

Les receptes, consells i trucs de ‘Superxefs, a la cuina!‘ són obra d’Ada Parellada, la xef del restaurant Semproniana de ada-parelladaBarcelona; la seva passió per la cuina va molt més enllà de posar-se darrere els fogons. De fet, imparteix tallers i conferències, i és l’autora del bloc Semproniana.

L’Ada Parellada també ha escrit diversos llibres com ‘A dinar!: receptari pràctic perquè els nens mengin de tot’, Fem pastissos amb les Tres Bessones: el llibre més dolç de Roser Capdevila, i Cuinem: tallers de cuina a l’escola, 6-12. Ara, amb la col·lecció ‘Superxefs, a la cuina!’, dóna un pas més i s’implica en una obra elaborada i pensada per a un públic infantil.

Aquí teniu un vídeo promocional de la col·lecció ‘Superxefs, a la cuina!‘:

2 Comentaris fins ara

  1. bgarces Dilluns 10 de Juny de 2019 - 9:16 h

    El llibre el pots agafar en préstec a les Biblioteques de Vilanova i la Geltrú. Només necessites el carnet que és gratuït.

  2. Montserrat Niubó Dissabte 8 de Juny de 2019 - 5:26 h

    On i com el puc aconseguir i que em pot costar

Deixa un comentari