Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Tardor de sèries: Vikingos – Segona temporada

vikingsA la Biblioteca us seguim presentant més novetats en sèries de televisió per aquesta tardor.

Aquesta setmana podreu trobar com a novetat la segona temporada de la sèrie Vikingos.

En aquesta segona temporada trobem que Ragnar Lothbrok, s’ha convertit en un home poderós. Però la seva ambició i ànsies de conquerir noves terres romanen intactes. El seu acord amb el rei Horik el portarà, fins i tot, a enfrontar-se cara a cara amb el seu germà Rollo, que ha promès lleialtat a Jarl Borg.

La batalla entre aquests dos exèrcits tindrà lloc als primers episodis de la sèrie que promet noves emocions, conflictes i amenaces. Finalment, decidiran unir forces per tornar a atacar les terres de l’Oest, on trobaren un nou i perillós enemic.

La sèrie combina les trames bèl·liques amb les que afecten les vides personals dels personatges.

En aquesta ocasió Lothbrok es veurà sorprès per l’arribada a Kattegat de la princesa Aslaug, i això afegeix molta tensió a la relació de Ragnar amb la seva esposa Lagertha. També trobem que el jove Björn ja no és un nen, sinó un adolescent desitjós de demostrar la seva vàlua com a guerrer i al monjo cristià Athelstan, que cada vegada està més integrat en la cultura i costums víkings.

Vikingos_2T_1

La sèrie, produïda per History Channel, està creada per Michael Hirst, guionista anglès responsable de la sèrie Los Tudor i està basada en les llegendes sobre el víking Ragnar Lothbrok, un dels herois més famosos de la cultura nòrdica que saquejà França i Bretanya.

La sèrie destaca per la fidelitat històrica de les situacions que retrata i no amaga la seva voluntat didàctica amb una curosa reproducció dels costums víkings, tot i que s’han permès alguna llicencia per poder aportar més emoció a algunes trames.

La tercera temporada de la sèrie es va emetre als Estats Units entre febrer i abril de 2015.
Actualment es troben rodant la quarta temporada a Irlanda i es preveu que la seva emissió comenci al febrer del 2016.

Us deixem amb el tràiler d’aquesta segona temporada.

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari