Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Nous Clubs de lectura a la biblioteca Armand Cardona per la temporada 2015/2016

A partir del setembre es reprèn l’activitat dels Clubs de lectura i enguany la biblioteca Armand Cardona ho farà presentant tres noves propostes adreçades a tot tipus de lectors.

A més del tradicional Club de lectura d’Adults a càrrec de la Mercè Foradada, s’incrementa l’oferta amb tres clubs de lectura més:

cl_infantilClub de lectura d’adults – Dimecres: també conduit per la Mercè Foradada, i adreçat a lectors/es a partir de 18 anys, es farà els dimecres a les 18h iniciant-se el dimecres 30 de setembre.

Club de lectura Infantil: a càrrec de Susanna Peix, s’adreça a nens i nenes de 3er i 4rt de primària; les trobades són cada 15 dies i començaran el dimecres 28 d’octubre a les 17,30h.

Club de lectura en veu alta: a càrrec de Susanna Garcia-Prieto, s’adreça a joves i adults o les sessions són un dissabte al mes a les 17:15h, essent la primera el 17 d’octubre.

Les inscripcions per aquests nous tres clubs de lectura ja estan obertes a la pròpia biblioteca Armand Cardona.

A tota aquesta oferta de clubs de lectura cal afegir el Club de lectura Penedès-Garraf, un Club de lectura que aplega els diferents membres dels clubs d’aquestes zones entorn l’obra d’un autor concret que també provingui d’aquestes contrades. El 2015 la protagonista ha estat l’escriptora resident a Sitges Monika Zgustova.

Darrera trobada de la temporada 2014/15 del  CL Adults

En aquest enllaç trobareu informació dels diferents clubs de la biblioteca:

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari