Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


Els més prestats… a la Xarxa de Biblioteques

Tot i haver passat gairebé tres anys, es va publicar l’octubre de 2012, Victus, d’Albert Sánchez Piñol, continua sent la novel·la més prestada a la Xarxa de Biblioteques Municipals durant el segon trimestre de l’any. A continuació trobem algunes novel·les més recents com Misión Olvido, segona novel·la de María Dueñas després de l’èxit d’El temps entre costures, i en tercer lloc trobem Ofrenda a la tormenta, de Dolores Redondo, el darrer títol de la trilogia del Baztán de novel·la negra.

Novel·les

Lleial, de Veronica Roth, és la novel·la juvenil més prestada a les 225 biblioteques municipals i 9 bibliobusos de la demarcació de Barcelona. El segon lloc al rànquing correspon a El Teorema Katherine, de John Green, i el tercer és per a ¡Buenos días, princesa!, de Blue Jeans, el darrer títol de la col·lecció El club de los incomprendidos.

Pel que fa als còmics, els més sol·licitats són, de nou, Death Note, de Tsugumi Ohba, 20th Century Boys, de Naoki Urawasa, i The Gentlemen Alliance, d’Arina Tanemura.

còmics

En l’àmbit dels audiovisuals, s’imposa Juego de tronos, la primera temporada en primer lloc i en tercera posició la tercera temporada. Entre les dues temporades, es col·loca Ocho apellidos vascos, l’èxit de taquilla espanyol d’Emilio Martínez-Lázaro.

Pel·lícules

Finalment, pel que fa als CD més prestats a les biblioteques trobem Massatge amb cançons de DamarisGelabert,  Granada de Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernández, i Cançons per emportar de Lali Rondalla.

Podeu consultar els diferents rànquings d’Els més prestats (Novel·la adults, Novel·la estrangera, Novel·la joves, Poesia, No ficció, Pel·lícules adults, Pel·lícules infantils, Còmics adults, Còmics infantils, Contes infantils, Música i Revistes) en el següent enllaç:

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari