Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


‘Cervezamania’ pel Fes-t’hiu!

CervezamaniaAquest dissabte 11 de juliol es celebrarà a la plaça de la Vila la tercera edició del Fes-t’hiu, festival d’estiu de cerveses artesanes de barril, organitzat per l’associació Singlot i que té per objectiu promocionar la cultura de la cervesa artesana i acostar els cervesers als consumidors.
Amb la voluntat de col·laborar amb aquest objectiu a la biblioteca Cardona Torrandell presentem la següent novetat: Cervezamania, de Santi Triviño i editat per Lemo, que ofereix una visió clara i senzilla de l’elaboració de la cervesa. Aporta informació didàctica i completa dels ingredients bàsics per elaborar una cervesa artesana i els factors que ajuden a classificar-la com la vista, l’olfacte i el gust.

Al festival vilanoví enguany participaran deu productors convidats: Ales Agullons, de Sant Joan de Mediona; Beercat, de Sant Marçal; Birres Ribes, de Sant Pere de Ribes; Edge Brewing, de Barcelona; Holz, de l’Hospitalet de Llobregat; La Font del Diable, de Vilanova i la Geltrú; La Pirata, de Súria; La Vella Caravana, de Menàrguens; Les Clandestines, de Montferri; i Lupulus, de Saragossa.

Fest-t'hiu 2015

Des de les set de la tarda fins les dues de la matinada es podran degustar més de vint varietats de cervesa artesana, totes elles de barril, que es podran acompanyar del menjar ofert per les tres parades presents a la fira. A més, es realitzaran dos tastos guiats, a les 20 i a les 21 h on,amb l’acompanyament d’un expert en cervesa artesana, es podran degustar cinc cerveses diferents al preu de cinc euros. Per aquestes activitats ja es pot fer la inscripció al local de l’Associació Singlot (carrer del Correu, 12) o el mateix dia al punt d’informació del Fes-t’hiu, ja que les places són limitades. L’accés a la fira serà lliure i gratuït però, com en les anteriors edicions, per consumir la cervesa caldrà comprar el got de la fira, que s’ha dissenyat especialment per a l’ocasió, i que tindrà un cost de dos euros.

Al fons documental de les nostres biblioteques podreu trobar més informació sobre el mon de les cerveses:

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari