Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

BiblioBlog – Una mar de lletres


El Pop també és pels nens: Festivalot i MiniPop

abonament-festival-minipop-2015Els dies 6 i 7 de juny coincideixen dos festivals musicals molt particulars a dos punts ben allunyats del nostre territori.

Al Passeig de les Palmeres de Tarragona es celebra la cinquena edició del MiniPop.

Els caps visibles del festival són Núria Serrano i Lluís Gavaldà, cantant del grup Els Pets, que defineixen el MiniPop com festival de música i cultura contemporània que reivindica l’ús de l’espai públic com a lloc de trobada intergeneracional, on conflueixen grans i petits emportats per un desig comú, les ganes de compartir cultura i noves experiències.

Un cap de setmana de descoberta, de concerts, tallers creatius, teatre i circ, en un marc incomparable, la Tarragona romana davant l’amfiteatre i amb vistes al mar Mediterrani.

576_1430401492969059Per aquesta edició compten amb David Carabén de Mishima, Xavi Alias, els vilanovins Copa Lotus, Núria Graham o Anna Roig, que farà una selecció de ‘chanson française’, entre altres artistes i DJ’s.

Enguany també presenten un CD recopilatori amb música de diversos artistes que han passat pel festival. El disc es podrà adquirir per 6€ durant els dies del festival i els beneficis aniran destinats a la Fundació Casal Amic.

Podeu descarregar el programa complet del MiniPop aquí.

AF_Cartell_A3_Festivalot3-e1431355750781I a Girona, promogut pels Amics de les Arts tindrà lloc la primera edició del Festivalot. Tots els membres són pares i dos d’ells viuen a Girona i això els ha portat a dissenyar un festival per gaudir amb els seus fills, on siguin representats diferents estils de música i a mida de la ciutat on es fa.

Les famílies que s’hi apropin durant el cap de setmana, podran assistir a més de vint concerts i activitats relacionades amb la música. L’objectiu del festival és que grans i petits puguin gaudir de la música en directe i que Girona es converteixi, durant dos dies, en territori 100% musical i 100% familiar.
Les famílies assistents podran veure concerts i espectacles de diferents estils musicals. D’una banda podran veure grups de pop rock del panorama català actual (adaptats a format familiar) com els mateixos Amics de les Arts, Guillamino, Els Catarres o Joan Dausà; animació infantil tradicional amb artistes com Jordi Tonietti, Lali Rondalla o La Tresca i la Verdesca i espectacles on gaudir de diferents estils musicals com La Nora i el jazz, Bitels per nadons, Little Swing o Com sona Armostrong.

amicsTots els espectacles programats estan especialment pensats per als més petits (volums reduïts i formats breus) i tenen l’objectiu de fer cantar, ballar i experimentar amb la música a tota la família.

També han editat un CD que es pot comprar aquest cap de setmana per 5 euros juntament al diari Ara. Tots els beneficis van destinats a la Fundació A. Bosch de Noel Alimentària, que treballa en la investigació de malalties infantils a l’Hospital de Vall d’Hebron.

Podeu descarregar el programa complet del Festivalot aquí.

A la Sala Infantil de la Biblioteca Armand Cardona trobareu una exposició de fons amb els CD’s dels artistes que hem mencionat.

P1070966

Cap comentari per ara. Tu pots ser el primer.

Deixa un comentari